Angela Similea, război pe averea lui Victor Surdu. Cu cine se luptă acum artista

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/11/2018, 09:41
Angela Similea, război pe averea lui Victor Surdu. Cu cine se luptă acum artista GALERIE FOTO
Angela Similea se războiește pe averea lui Victor Surdu cu Gabriel Surdu, cumnatul ei

Una dintre cele mai frumoase artiste a ”Epocii de Aur”, Angela Similea, se războiește pe averea lui Victor Surdu. La 72 de ani, solista a fost hărțuită de creditori, a rămas fără apartament, iar de 4 ani se chinuie să vândă vila din Belciugatele, costul acesteia ridicându-se la 750.000 de euro. Legenda muzicii românești contestă acum decizia instanței care i-a acordat cumnatului ei partea de moștenire a bărbatului pe care l-a iubit enorm, Victor Surdu. După atâția ani, Angela Similea și Gabriel Surdu nu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește împărțirea unui teren, care are 6.500 de metri pătrați și a unei case, ce i-a aparținut mamei soțului ei, Afrodita Surdu.

Inițial, instanța i-a dat câștig de cauză lui Gabriel Surdu, doar că artista a contestat decizia magistraților din Iași, așadar, procesul va continua. Tribunalul din Iași a anunțat că cererea de reexaminare este admisă. ”Admite cererea de reexaminare a modalităţii de stabilire a taxei de timbru pentru apelul declarat în dosarul nr. 18106/245/2016 al Tribunalului Iaşi, cerere formulată de apelanta Angela Similea. Constată că taxa judiciară de timbru aferentă cererii de apel este în cuantum de 45 lei. Definitivă”, anunță Tribunalul Iași.

angela similea se lupta pe averea lui victor surdu
Angela Similea, alături de Victor Surdu

Angela Similea, război pe averea lui Victor Surdu. Artista ”Epocii de Aur” se luptă cu Gabriel Surdu, cumnatul ei

Cât despre proprietățile aflate în satul Vișan, comuna Bârnova, Iași, s-a luptat și Victor Surdu, până în anul 2011, an în care solista a rămas văduvă. Și, chiar dacă după trecerea în neființă a soțului său Angela Similea preciza că nu are pretenții de ordin financiar, pe parcurs, cântăreața s-a răzgândit.

angela similea se lupta pe averea lui victor surdu
Gabriel Surdu, cumnatul Angelei Similea

Potrivit legii, partea de moștenire care aparține lui Victor, adică o treime din averea din Iași, trebuie să ajungă la fele lui, Monica și Victorița, dar și artistei. De asemenea, în proces a mai fost implicat și cel de-al treilea frate al soțului artistei, doar că acesta a decis să-i vândă lui Gabriel partea sa. Astfel, după cum toate au fost aranjate, cumnatul Angelei a avut câștig de cauză, în urmă cu șase luni de zile, dar bucuria acestuia s-a sfârșit când artista a cerut reexaminarea situației.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×