Se știu numele a cinci ispite de la Insula Iubirii. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de start

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 19:55
Se știu numele a cinci ispite de la Insula Iubirii. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de start GALERIE FOTO
Iată cele 5 ispite dezvăluite din noul sezon al emisiunii Insula Iubirii

Antena 1 a dezvăluit numele a cinci ispite care vor fi prezente în noul sezon Insula Iubirii. Primele două au fost deja știute încă din finele ediției precedente: Ionuț Gojman, fost participant și Mircea. Parte din ispitele feminine este Nico, cea care se află deja pentru a 3-a oară în rolul seducției. „ „Salutare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi determinare sau chiar pierdere de timp. În câteva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram şi Facebook” , a spus Gojman, cel care a trecut de la statutul de fost concurent, la cel de ispită.

S-au dezvăluit cinci din cele 12 ispite de la Insula Iubirii

Antena 1 a dezvăluit cinci din cele 12 ispite care vor fi prezente în sezonul nou al emisiunii Insula Iubirii. Adrian Savin este unul din cei ce vor încerca să demonstreze cuplurilor venite în Thailanda că se iubesc.

De asemenea, Irina, tânăra care aproape că reușise să îl ademenească pe Iulian în mrejele sale, va încerca din nou să joace jocul puternic al ispitirii. Noul sezon este extrem de așteptat, astfel că toate edițiile de până acum i-au ținut cu sufletul la gură pe cei din spatele televizoarelor.

Ispite din noul sezon al emisiunii Insula Iubirii
Ispite din noul sezon al emisiunii Insula Iubirii

Ionuț Gojman, concurent în ediția trecută ispită în sezonul nou

”Sper să nu ajungeţi să îmi cereţi bani pentru această publicitate. „Asumaţi-vă”, fie ea pozitivă, fie ea negativă, fie frustrantă. Asta, la fiecare în funcţie de consimţământul liber exprimat, sper să menţineţi ritmul, iar când nu mai faceţi faţă, vă ajut cu drag. Toate cele bune vă doresc”, este mesajul transmis de Gojman. Prezentatorul show-ului a făcut publice detalii despre începerea noului sezon. Potrivit informațiilor de pe o rețea de socializare a acestuia, moderatorul a fost plecat în Thailanda, pentru filmările emisiunii, de la începutul lunii februarie până la finele unii martie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×