Hannelore de la Insula Iubirii a oferit prima reacție despre posibila împăcare cu Bogdan! Ce zice blonda

Dan Stancu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 16:42
Hannelore de la Insula Iubirii a oferit prima reacție despre posibila împăcare cu Bogdan! Ce zice blonda GALERIE FOTO

La doar câteva luni după divorțul de Bogdan Ionescu, Hannelore de la Insula Iubirii a vorbit despre o posibilă împăcare cu acesta. Cei doi au început să își dea inimioare pe Instagram și fanii emisiunii de la Antena 1 au început să se întrebe dacă nu cumva cei doi sunt din nou împreună.

Ce spune Hannelore despre fostul soț

Bogdan a negat, pentru spynews.ro, s-ar fi împăcat cu Hannelore, iar blonda a venit cu versiunea ei asupra situației. „E şi normal să rămânem în relaţii bune, nu crezi? Adică am stat aproape opt ani de zile împreună. Trăim în acelaşi oraş, cum ar fi să nu ne salutăm? Nu mai comunicăm ca înainte, dar vorbim”, a recunoscut blonda.

Întrebată direct dacă s-a împăcat cu fostul soț, Hannelore a răpuns: „Deocamdată nu, dar nu se ştie ce ne rezervă viaţa. Nu se ştie niciodată. Deocamdată nu se pune problema de nicio posibilă împăcare, pur şi simplu suntem într-o relaţie foarte bună. Da, ne-am întâlnit. Şi nu ne-am întâlnit singuri, ne-am întâlnit cu mai mulţi. De comun acord a fost şi despărţirea şi cred că dacă ar fi cazul, vreodată, de vreo posibilă împăcare, ar fi de comun acord şi asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toată viaţa mea şi toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el, pentru că a fost primul bărbat din viaţa mea”.

Hannelore și Bogdan
Hannelore și Bogdan

Declarații despre divorț

Bogdan și Hannelore au divorțat după 6 luni de căsătorie. „Când ești într-o relație de mult timp, parcă nu vrei să recunoști unele lucruri. Am zis să punem cap la cap anumite lucruri. Am zis să ne mai dăm o șansă, dar lucrurile îți rămân întipărite. Când am văzut emisiunea, eram deja divorțat. Am fost căsătoriți vreo 6 luni. Amândoi am fost de acord să divorțăm. Au venit reproșuri din ambele părți”, a declarat Bogdan Ionescu.

Blonda a spus că nu regretă nimic și că își vede de viață. „Relația mea cu Bogdan a durat șapte ani și jumătate, iar căsătoria a durat doar șase luni. Nu regret nimic din cele întâmplate”, a insistat Hannelore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×