Cu cine a înlocuit-o Bogdan de la Insula Iubirii pe Hannelore

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
24/01/2019, 11:33
Cu cine a înlocuit-o Bogdan de la Insula Iubirii pe Hannelore GALERIE FOTO
Cu cine a înlocuit-o Bogdan de la Insula Iubirii pe Hannelore

S-a aflat a înlocuit-o Bogdan de la Insula Iubirii pe Hannelore. Fostul concurent de la ”Insula Iubirii” se pare că și-a găsit o nouă iubită și a trecut repede peste divorțul de Hannelore. Bogdan s-a cuplat cu o tânără de 20 de ani din Târgu Mureș.

După ce Hannelore a recunoscut că a „comis-o” cu ispita Andi,  ies acum la iveală și alte detalii despre relația dintre cei doi foști concurenți de la „Insula iubirii”. După ce a divorțat de Hannelore se pare că Bogdan și-a refăcut viața. Acesta s-a îndrăgostit lulea de o tânără de 20 de ani din Târgu Mureș. Și are cu ce se lăuda, Alexandra are un trup de zeiță. Noua iubită a lui Bogdan are un corp perfect și nu a ezitat să se afișeze în brațele iubitului său.

Bogdan de la Insula Iubirii a înlocuit-o pe Hannelore cu Alexandra

Hannelore este acum istorie. Bogdan de la Insula iubirii a trecut de șocul divorțului. După ce s-a despărțit de Hannelore, el și-a găsit fericirea în brațele unei tinere de 20 de ani din Târgu Mureș, Alexandra. Bogdan a fost fermecat de frumusețea tinere șatene. Cei doi nu au ezitat să se fotografieze pentru prieteni în timp ce zâmbeau fericiți. Și se pare că lucrurile decurg foarte bine între Bogdan și Alexandra, din moment ce fostul soț al lui Hannelore stă mai mult pe la Târgu Mureș.

Hannelore și Bogdan, pe vremea când formau un cuplu

Vestea că Bogdan și-a găsit pe cineva vine după ce Hannelore a recunoscut că l-a înșelat pe fostul soț cu ispita Andi. Ea a participat la o prezentare de rochii de mireasă la un centru de afaceri din Timișoara. Acolo ar fi fost și Andi, iar cei doi se pare că au înnoptat împreună în locuința blondinei. Hannelore ar fi mărturisit unei prietene că cei doi ar fi avut într-adevăr o noapte fierbinte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×