Un fost concurent de la Insula Iubirii din Marea Britanie a murit, la 26 de ani! Cum a fost găsit

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 09:05
Un fost concurent de la Insula Iubirii din Marea Britanie a murit, la 26 de ani! Cum a fost găsit GALERIE FOTO
Un fost concurent de la Insula Iubirii din Marea Britanie a murit, la 26 de ani!

Mike Thalassitis, unul dintre foștii concurenți ai reality-show-ului Insula Iubirii din Marea Britanie a murit la doar 26 de ani. Bărbatul a fost găsit fără suflare într-o pădure, aproape de casa sa din Essex. Managerul lui a confirmat trista veste, însă nu a oferit detalii despre cauza care a dus la această tragedie.

Mike Thalassitis, un fost concurent de la Insula Iubirii din Marea Britanie, a murit la 26 de ani

Mike, fost fotbalist, a participat la ediția din 2017 a emisiunii Insula Iubirii, sperând că își va găsi aleasa inimii. Anunțul trecerii sale în neființă a dus la multe lacrimi și tristețe în sufletele tuturor celor dragi, însă și a vedetelor cu care era prieten. Acum, paginile sale de socializare sunt pline de mesaje în memoria sa.

„Atât, atât, atât, atât de trist. Mike (…) ? Nu am cuvinte. Inima și sufletul meu, dar și dragostea mea se îndreaptă către prietenii și familia lui. Prea tânăr. Odihnește-te în pace”, i-a scris Ferne McCann din ”The Only Way Is Essex” pe contul său, potrivit BBC.

Un fost concurent de la Insula Iubirii din Marea Britanie a murit, la 26 de ani! Cum a fost găsit
Bărbatul a fost găsit fără suflare într-o pădure, aproape de casa sa din Essex

”A fost luat de lângă noi prea devreme”

„Chiar nu pot să cred ce văd aici. Băiatul meu din vilă și unul dintre cei mai buni colegi ai mei din show să moară. Un erou absolut și o legendă și cineva pe care am admirat de când l-am întâlnit. Întotdeauna plin de pozitivitate și carismă. 

Un fost concurent de la Insula Iubirii din Marea Britanie a murit, la 26 de ani! Cum a fost găsit
Anunțul trecerii sale în neființă a dus la multe lacrimi și tristețe în sufletele tuturor celor dragi, însă și a vedetelor cu care era prieten

Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată a fost luat de lângă noi prea devreme, sunt cu inima distrusă și nu pot să exprim în cuvinte cât de mult îmi vei lipsi, frate! Iubirea și gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Odihnește-te în pace, Magic Mike❤️”, a scris Jonny Mitchell, unul dintre prietenii lui Mike.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×