Colaborare de excepție! Fuego a devenit ambasador onorific al revistei Taifasuri. Va scrie în fiecare săptămână!

Silviu Ghering   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 19:37
Colaborare de excepție! Fuego a devenit ambasador onorific al revistei Taifasuri. Va scrie în fiecare săptămână!

Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoaște și îl iubește toată România, de la nepoți la bunici. Pentru că nu poți să nu iubești un om care a crescut cu bunătatea pe chip, cu bunul simț ascuns în ghidușia zâmbetului, maturizându-și glasul prin poezie, făcând din notele muzicale „o vocație pe viață”, iar din penel și culori „artă pentru suflet”. Iar revista Taifasuri a dat o nouă lovitură de imagine prin colaborarea cu Feugo!

Colaborare de excepție! Fuego a devenit ambasador onorific al revistei Taifasuri. Va scrie în fiecare săptămână!

Născut acum 42 de ani, pe 23 august 1976, cu multe vise în buzunar, la Turda, Fuego a trecut toate vămile succesului, a luptat cu prejudecățile, a dat din coate și-a răzbit. „Averea” sa au fost talentul nativ și autoperfecționarea continuă, dorința de a fi azi mai bun decât ieri și mâine mai bun decât azi.

Surpriza pe care ți-a pregătit-o revista Taifasuri și Fuego este că, începând din 7 martie, îndrăgitul Paul Surugiu (știai că acesta este numele său „civil”?) va publica săptămânal un editorial special, pe pagina a doua a revistei!

Ce va scrie Fuego în editorialele sale din revista Taifasuri?

Revista Taifasuri a dat o nouă lovitură de imagine! Fuego va povesti în editorialele sale din revista Taifasuri evenimentele frumoase din viața sa, momentele care l-au marcat de-a lungul timpului, despre artă, pictură și despre frumusețile unei Românii străbătute pentru a aduce muzica sa oamenilor care o iubesc, adăugând o parte semnificativă din sufletul său în toate aceste istorisiri.

Așadar, nu ratați revista Taifasuri, apare în fiecare joi la toate chioșcurile de presă, promovând frumosul, valorile românești și lucrurile care contează cu adevărat în viață. Nu uitați concursurile prezente permanent în revista Taifasuri!

Fuego va scrie săptămânal un editorial în revista Taifasuri despre evenimentele frumoase din viața sa, momentele care l-au marcat de-a lungul timpului, despre artă, pictură și despre frumusețile României
Fuego va scrie săptămânal un editorial în revista Taifasuri despre evenimentele frumoase din viața sa, momentele care l-au marcat de-a lungul timpului, despre artă, pictură și muzică

„Artist al poporului” din Republica Moldova, Fuego a câștigat 5 discuri de aur și două de platină

În 25 de ani de carieră impetuoasă, Fuego a primit numeroase certificate de iubire a publicului, dovezi de apreciere a muncii sale, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști independenți ai României, spectacolele sale din toată țara desfășurându-se cu casa închisă.

A lansat 31 de albume de studio, este „Artist al poporului” în Republica Moldova (titlu primit prin decret prezidențial în 2012), trecând cu lejeritatea unui spirit neobosit, cu sârguință și profesionalism, prin mai toate genurile muzicale, de la pop la latino, de la dance la folclor, de la disco la etno, nemaivorbind de celebrele sale colinde, păstrând din specificitatea fiecărui gen și reușind să câștige 5 discuri de aur și două de platină.

Fuego a reușit datorită talentului său nativ să treacă prin majoritatea genurilor muzicale cu același recunoscut succes. În plus este actor cu diplomă și pictor perfecționist
Fuego a reușit datorită talentului său nativ să treacă prin majoritatea genurilor muzicale cu același recunoscut succes

Ascultă-l pe Fuego nu numai cântând, „ascultă-l” ce spune de editorialele lui din revista Taifasuri!

„M-am bucurat în momentul în care mi s-a propus să fiu ambasadorul revistei «Taifasuri» și director onorific pentru că, înaintea mea, lucrul acesta l-a făcut cu atâta cinste și onoare doamna Stela Popescu pe care o s-o iubesc mereu, pe care am apreciat-o de mic copil și voi rămâne mereu cu amintiri frumoase despre această mare artistă”

„Dragilor, vreau să vă spun că e onorantă propunerea revistei Taifasuri. Mai ales că, așa cum știți, colaborarea mea cu revista Taifasuri este o colaborare foarte veche. Din toate CD-urile pe care care le-a scos revista Taifasuri, cele mai multe sunt cu mine. Că era iarnă, că împodobeam bradul, că despodobeam bradul, că era Mărțișor și cântam pentru doamne, revista Taifasuri scotea un CD cu mine”

„Ce vreau să vă spun este faptul că de pe 7 martie, veți avea posibilitatea să îmi citiți editorialele. M-am gândit că ar fi cazul, după 25 de ani de carieră, să îmi scriu și eu memoriile în Taifasuri. Nu? Glumesc. În fiecare joi de dimineață voi avea un editorial pe pagina a doua și voi scrie despre lucruri pe care nu le-ați prea citit despre mine. Voi scrie și voi publica fotografii pe care mulți dintre dumneavoastră nu le-ați văzut. Va fi o colaborare frumoasă, sper de lungă durată, cu revista Taifasuri și mă bucur pentru că am ocazia să duc numele revistei Taifasuri în lumea asta mare, nu numai pentru românii din țară, ci și pentru cei din diaspora”

„Numărul de săptămâna următoare aduce informații interesante pentru medicina naturistă, dar ce mi-a plăcut și mai mult este faptul că se vorbește despre prima Miss România, prima femeie care a câștigat acest concurs organizat în premieră națională în 1929. Sunt lucruri interesante în revista Taifasuri despre acel moment, dar și despre premiile Oscar, pe care nu știu dacă le-ați văzut. Eu am stat până noaptea târziu să văd cine câștigă Oscarurile săptămâna trecută și se scrie în revista Taifasuri despre ce a fost în culisele acestui eveniment atât de așteptat în fiecare an”

„Și tot în revista Taifasuri din 7 martie, comediantul Dan Badea are un interviu extraordinar despre el și familia lui. Mi-a plăcut, de asemenea, faptul că în fiecrae număr din revista Taifasuri aveți posibilitatea să descoperiți de la horoscop până la dezvăluiri spectaculoase din interviuri inedite. A plecat dintre noi Karl Lagerfeld, aveți un interviu extraordinar acolo, iar despre farmacia verde, ca de fiecare dată, despre tot ceea ce e sănătos și natural găsiți în paginile revistei Taifasuri”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×