Claudia Pavel, de la Ferma, e prietenă cu medicul fals italian. Cum a fost surprinsă cu el vedeta PRO TV

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 17:46
Claudia Pavel, de la Ferma, e prietenă cu medicul fals italian. Cum a fost surprinsă cu el vedeta PRO TV GALERIE FOTO
Medicul fals italian este prieten cu multe vedete din lumea mondenă a Bucureștiului, printre care și Claudia Pavel

Claudia Pavel este prietenă cu medicul fals italian, descoperit la București. Așa-zisul chirurg are relații de amiciție cu mai multe personaje din showbiz-ul românesc, printre care și vedeta de la emisiunea Ferma, difuzată pe PRO TV.

Cât despre povestea care a uluit România, pe scurt, italianul a lucrat timp de un an ca medic de chirurgie plastică la mai multe clinici din București. Sub un nume fals, a operat zeci de oameni! Matthew Mode, care se numește, de fapt, Matteo Polti, a ajuns să opereze fără studii de medicină și a lucrat la clinicile Monza, Euromedical, Prestige și MH Medical Group.

Vedeta de la Ferma, Claudia Pavel, este prietenă cu medicul fals italian, descoperit la București

Venit din Veneția, a absolvit doar 8 clase, iar în 2011 a primit o sentință de un an și jumătate de închisoare în Italia, însă cu suspendare, după ce a mințit timp de mai mulți ani că este… medic! E clar că ăsta a fost și a rămas visul vieții sale.  A profitat că avea același nume de familie cu un cardiolog cunoscut din Modena, Luigi Vincenzo Polti. De aici până la a-și asuma o identitate falsă nu a mai fost decât un pas.

În urma celor întâmplat în România, marți, ministrul Sănătății a anunțat că falsul chirurg a fost depistat, iar acum a declanșat o anchetă în acest caz. „Bine-nțeles că se va face asta (n.a. – o anchetă) pentru că a operat un an de zile în spitale private. Vrem să vedem cum a operat. (…) Nu a adus încă toate documentele. După ce vor fi analizate toate, se va stabili exact vinovăția sa, dar și a celor care au permis ca el să opereze, pe ce acte s-au bazat aceștia”.

Și a continuat Sorina Pintea pentru lămurirea opiniei publice: „Ministerul Sănătății a analizat documentele pe care le-a adus, de fapt nu le-a adus personal, a avut o împuternicire avocațială, o doamnă avocat, am înțeles, și pentru că nu avea toate documentele, nu a primit avizul, adică echivalarea diplomei. Nu am de unde să știu (n.a. – câți oameni a operat).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×