Cine sunt frații Cristinei Țopescu. Cristian Țopescu avea trei copii din trei mariaje

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 18:56
Cine sunt frații Cristinei Țopescu. Cristian Țopescu avea trei copii din trei mariaje
Cristina Țopescu, alături de Cristina Țopescu și cei trei frați ai săi. Sursa foto: click.ro

Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu s-a stins din viață la doar 59 de ani, în locuința proprie, trupul său neînsuflețit fiind descoperit după aproape trei săptămâni. Fosta prezentatoare TV nu era, însă, singurul copil al reputatului jurnalist sportiv care s-a stins din viață în primăvara anului 2018, în urma unui stop cardio-respirator.

Sebastian, fratele mai mic al Cristinei Țopescu, este student la Viena

Cristian Țopescu a fost căsătorit de mai bine de douăzeci de ani cu Christel Ungar, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. Din mariajul lor a luat naștere Sebastian Țopescu, fratele mai mic al Cristinei Țopescu. Anii au trecut, iar tânărul a ales să plece din țară, pentru a studia la Viena. De altfel, reputatul comentator sportiv era extrem de mândru de fiul său mai mic și nu se sfia niciodată să recunoască acest lucru.

Cu aceeași bucurie vorbea și despre, Cristina și Cristi, ceilalți doi copii ai săi, născuți în urma unor căsnicii anterioare. Rodica a fost prima femeie care i-a devenit soție și care i-a dăruit o fată, pe fosta prezentatoare tv, Cristina Țopescu, plecată mult prea devreme dintre noi.

După 11 ani, Cristian Țopescu a divorțat și și-a unit destinele cu Rosemarie, care a adus pe lume un băiat. Cristi, copilul din a doua căsătorie are la rândul lui doi copii, iar unul dintre aceștia poartă numele Cristian, în memoria marelui gazetar și comentator sportiv. Acesta s-a stins din viață cu puțin timp înainte de ziua fiului mijlociu, care a împlinit atunci vârsta de 42 de ani.

Cristina Țopescu a refuzat ajutorul fratelui său

Chiar dacă Cristina Țopescu păstra legătura cu frații săi, aceștia numărăndu-se printre prietenii săi din mediul virtual, relațiile dintre ei nu erau tocmai bune. Cel puțin așa susține Sorin Mărcuș, un apropiat al fostei prezentatoare TV, care dezvăluie că aceasta a refuzat ajutorul fratelui său mai mare, deși Cristi și-a exprimat dorința de a-i fi alături în perioada delicată pe care o traversa după moartea tatălui lor.

Da… se poate muri din singurătate și izolare voluntară… apoi depresia și gata… Fiind departe de țară, am aflat acum această veste tristă… Ne cunoșteam de peste 40 de ani… ieșeam la dans în Ateneul Tineretului, la ceaiuri, la munte, la mare… Cristina, tot timpul cu zâmbetul pe față, veselă si fericită! Se îndrăgostise la 19 ani de prietenul meu cel mai bun, Marian și ieșeam în gașcă mai tot timpul..

Apoi, după ‘90 fiecare pe drumul lui, dar ne mai vedeam întâmplător spre deloc în ultimii ani… Am încercat acum 2-3 ani să o mai scot din casă… m-a refuzat politicos… Am discutat cu fratele ei Cristi să găsim o soluție și mi-a spus că nu își mai dorește socializare si că are o relație distantă și rece și cu el.

Ultima dată ne-am văzut la îmormântarea tatălui ei și am vorbit un pic…Ultimul mesaj i l-am dat î n noiembrie anul trecut și nu mi-a răspuns. Singurătatea, depresia ucid… Drum bun, suflet drag!”, a declarat Sorin Mărcuș, conform ciao.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×