Prima competiție pe care a comentat-o Cristian Țopescu

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
15/05/2018, 17:04
Prima competiție pe care a comentat-o Cristian Țopescu
Cristian Țopescu a comentat pentru prima dată o cursă de cai

Prima competișie pe care a comentat-o Cristian Țopescu a fost departe de un meci de fotbal. Acesta se afla pe o arenă hipică, iar atunci când nu participa, mergea la microfon și le spunea oamenilor lucrurile pe care le știa el despre cai și călăreți. A fost pe placul spectatorilor încă din prima clipă.

”În probele la care nu participam mă duceam la microfonul arenei hipice și pentru că știam foarte multe lucruri despre cai și călăreți le spuneam spectatorilor. Lucrul ăsta a plăcut foarte mult, cineva de la radio m-a ascultat și m-a rugat să înregistrez un reportaj pentru Radio București. Mi-a dat un magnetofon greu, imens, și m-am așezat pe jos, în colțul arenei și am înregistrat o probă hipică la care eu nu participam. Am fost întrebat dacă mă mai pricep și la alte sporturi și am răspuns da”, își amintea Cristian Țopescu, într-un interviu acordat în 2013 pentru Digi 24.

Prima competiție comentată de Cristian Țopescu: o cursă de cai

Cu toate că prima competiție comentată de Cristian Țopescu a fost o cursă de cai, comentatorul a vorbit despre un aspect foarte important al aptitudinilor sale jurnalistice. Este vorba despre o calitate pe care puțini o mai au azi: ”Există arta de a tăcea. A scris despre ea doamna Ecaterina Oproiu despre un comentariu al meu la un meci de tenis. Pentru că, mai ales la tenis, nu trebuie să vorbeşti tot timpul când se joacă. Pentru că enervezi”, spunea Cristian Țopescu în același interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×