Cine este bărbatul cu care este căsătorită Loredana Groza, de peste 20 de ani. Nu vorbește niciodată de el

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 21:08
Cine este bărbatul cu care este căsătorită Loredana Groza, de peste 20 de ani. Nu vorbește niciodată de el GALERIE FOTO

Cine este bărbatul din viața Loredanei Groaza, cel care îi stă alături de mai bine de 20 de ani. Artista nu a vorbit foarte mult despre el, însă soțul său i-a fost alături la bine, dar și la rău. Sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, dar Lori nu l-a arătat de foarte multe ori pe minunatul ei soț.

Cântăreața este una dintre cele mai apreciate și bune voci din România, iar celebritatea nu a schimbat-o deloc pe Loredana Groza (48 de ani). Aceasta a reușit să își conserve relația cu soțul ei de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1998, iar împreună au o fiică, pe Elena (21 de ani).

Cine este soțul Loredanei Groza

Loredana Groza și Andrei Boncea
Loredana Groza și Andrei Boncea

Andrei Boncea (46 de ani) este soțul Loredanei Groza. Acesta este un cunoscut producător de film, care se iubește cu artista de peste 20 de ani, iar din rodul iubirii lor a venit pe lume Elena, fiica celor doi soți. S-a zvonit de multe ori că Andrei și Loredana ar fi divorțat, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Boncea a susținut-o mereu pe Lori, iar împreună au o familie extrem de unită. „Suntem o echipă. Şi asta nu de ieri, de azi. Anul ăsta am făcut 20 de ani de la căsătorie şi cred că în orice moment din vieţile noastre profesionale ne-am sfătuit, ajutat şi susţinut”, a declarat Loredana, într-un interviu pentru OK Magazine, la sfârșitul anului trecut.

Loredana Groza a preferat să își protejeze familia și să o țină cât mai departe de ochii cârcotașilor. Aceasta a explicat în cele din urmă de ce nu a vrut să „defileze” cu familia sa: „De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”,  a mărturisit Loredana Groza pentru  OK!Magazine.

Cântăreața a ținut să lămurească și zvonurile cu privire la despărțirea despre care a tot vorbit presa în ultimii ani: „Niciodată! (n.r. n-a simțit vreodată nevoia să dea vreo replică). Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei, vorba cântecului”, a spus Loredana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×