Loredana Groza, lăudată de fani pentru modul în care arată la aproape 50 de ani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/01/2019, 13:21
Loredana Groza, lăudată de fani pentru modul în care arată la aproape 50 de ani GALERIE FOTO
Loredana Groza este lăudată de admiratorii din online pentru felul în care arată la cei aproape 50 de ani.

Loredana Groza mai are puțin și împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani! Cu toate astea, vârsta pare că nu o trădează, astfel că în urma fotografiilor postate în mediul online se aleg numai comentarii frumoase despre cât de bine își păstrează tinerețea pe chip. Se poate spune că Lori a găsit leacul frumuseții fără vârstă, astfel că le poate face la vârsta care se apropie cu pași repezi chiar și pe unele domnișoare să fie invidioase.

Desigur că există și oameni din tabăra adversă care susțin că se folosește prea mult de machiaj. ”Feminitatea se apreciază și se descoperă în timp. Trebuie să știi să devii femeie și să nu asculți pe nimeni. Ai doar vârsta pe care o simți cu adevărat și trebuie să te comporți în funcție de felul în care te simți”,  a declarat vedeta. De asemenea, a mai spus și că perfețiunea este plictisitoare, astfel că nu tinde spre așa ceva.

Loredana Groza, apreciată de fanii ei pentru felul în care arată!

Loredana Groza, iubita cântăreață, are numai aprecieri de la internauți. Fiecare fotografie a acesteia este extrem de apreciată pentru eleganța și frumusețea pe care le menține de atâta timp. Jurata de a Vocea României are aproape 50 de ani și se poate mândri cu un ten perfect și cu o frumusețe răpitoare. „Recomand râsul ca terapie, mersul pe jos și cât mai departe de lucruri negative.

Loredana Groza, nemachiată la aproape 50 de ani
Loredana Groza, nemachiată la aproape 50 de ani

Chiar dacă auzi ceva, încearcă să găsești întotdeauna ceea ce e frumos din povestea respectivă și să depășești, să nu rămâi ancorat în gânduri nasoale. Degeaba te dai cu creme, dacă nu te hidratezi și pe interior, a face mișcare zilnic este extraordinar – îți antrenezi spiritul, capeți o stare de bine, începi să vezi viața în roz și înveți să-i tratezi pe oameni cu dragoste”, a declarat Lorena Groza despre cum își păstrează trupul și chipul tânăr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×