Ce bolid i-a cumpărat Loredana Groza tatălui ei. La 81 de ai, Vasile Groza întoarce capete când iese pe stradă

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/01/2019, 12:04
Ce bolid i-a cumpărat Loredana Groza tatălui ei. La 81 de ai, Vasile Groza întoarce capete când iese pe stradă GALERIE FOTO
În vârstă de 81, Vasile Groza a primit de la fiica sa un BMW

Loredana Groza a făcut un gest emoționant pentru tatăl ei. Celebra cântăreața i-a cumpărat tatălui ei, Vasile Groza, un bolid pe 4 roți. De altfel, artista nu uită de unde a plecat și cui trebuie să îi fie recunoscătoare, astfel că, prin diferite gesturi, aceasta le demonstrează părinților săi cât îi iubește. De asemenea, și aceștia au făcut tot ce au putut pentru ea, căci, din poveștile cântăreței, de Crăciun, dacă dorea ceva anume, aia primea.

“Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, a declarat artista acum câțiva ani. Anii au trecut, iar acum Loredana(48 de ani) este cea care le poate dărui mai multe părinților. Tatăl ei s-a „ales” de curând cu un cadou neașteptat și foarte… util!

Loredana Groza i-a cumpărat tatălui său, Vasile, un bolid impresionant

Astfel că, zilele trecute, conform Click!, tatăl Loredanei a fost surprins plecând de la vila din Pipera, acolo unde locuiește solista, împreună cu soțul și fiica lor, Elena. Însă Vasile Groza nu a plecat de acolo cu un mijloc de transport în comun sau un taxi, ci cu o frumusețe de BMW X5, în valoare de 50.000 de euro, condus de un șofer.

Ce bolid i-a cumpărat Loredana Groza tatălui ei. La 81 de ai, Vasile Groza întoarce capete când iese pe stradă
Loredana Groza i-a cumpărat tatălui său, Vasile, un bolid impresionant

Tatăl artistei nu este cunoscut doar drept părintele acesteia, ci este celebru pentru talentul său. Acesta este poet și prozator, a publicat patru volume și a scris multiple piese de teatru pentru copii. Totodată, a fost distins cu Diplomă de excelență în cultură acordată de Societatea Culturală Apollo pentru întreaga activitate din sfera artei, în anul 2010. Până la vârsta pensionării, Vasile Groza a lucrat la Fabrica de Confecții Industriale Onești, în timp ce soția sa era învățătoare. În acest moment, cei doi au grijă de nepoții lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×