Nume grele se mută la PRO TV! Loredana Groza se bazează pe Vocea României și Românii au Talent

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/01/2019, 13:36
Nume grele se mută la PRO TV! Loredana Groza se bazează pe Vocea României și Românii au Talent
Emisiune nouă la Pro Tv a Loredanei Groza, premieră în istorie! Aceasta are 100 de jurați

Trustul Pro TV a anunțat primii jurați care au intrat în noul show „Cântă acum cu mine”. Persoanele are vor face parte din nou proiect provin din diferite domenii, precum: muzică, mediu online, actori, entertaineri, profesori de canto, etc. Noua emisiunea de la Pro Tv este așteptat cu sufletul la gură de fanii celor care care vor fi în juriu.

Cine sunt aceștia și cum se va derula emisiunea „Cântă acum cu mine”? Vocile emisiunii cu 100 de jurați vor avea scopul de a obține scorul cel mare care îi duce în finală, iar mai apoi din ce în ce mai aproape de premiul de 50.000 de euro.

Emisiunea Loredanei Groza, „Cântă acum cu mine”, susținută de nume importante la PRO TV

Noul proiect din cadrul Pro Tv, al Loredanei Groza, aduce în fața spectatorilor voci minunate, dar și o premieră, nu mai puțin de 100 de jurați care să îi jurizeze. Vloggerița Andra Gogan, Tibi Scobiola (finalistul lui Smiley in cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea Romaniei”), Răzvan „Krem” Alexe (finalist „Românii au talent”), Julie Mayaya (Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”), Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga,

Cântă acum cu mine, proiectul care va intra în primăvara lui 2019 în casele românilor
Cântă acum cu mine, proiectul care va intra în primăvara lui 2019 în casele românilor

Maria Răducanu, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă  sunt âteva din numele celor care vor fi prezenți pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Cântă acum cu mine”.

Cabral Ibacka, prezentatorul show-ului „Cântă acum cu mine”, despre emisiunea Loredanei Groza

Prezentatorul emisiunii premieră în istoria televiziunii cu 100 de jurați va fi Cabral Ibacka. ”Întotdeauna mi s-a părut că atunci când vine vorba de spectacol, nu ajunge să ai doar un talent. Ci trebuie să fii tare 360 de grade. De aceea cred că nebunia asta care se numește Cântă acum cu mine va cere de la competitori ce nu s-a cerut până acum: show complet. De la voce și abilități tehnice, până la prezență pe scenă, dans și puterea de a ridica oamenii de pe scaune.

Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii Cântă acum cu mine
Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii Cântă acum cu mine

Pentru că de data asta nu vom avea un juriu format din 3 sau 4 specialiști… ci cel mai dificil juriu din lume: 100 de oameni! Concurenții vor trebui să convingă 100 de oameni să se ridice, să cânte și să danseze împreună cu ei. Dacă vor reuși… înseamnă că și cei de-acasă vor cânta și vor dansa deopotrivă”, a declarat prezentatorul emisiunii „Cântă acum cu mine”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×