Când începe sezonul 9 Românii au Talent. Pro TV anunță un show total în 2019

Alexandra Chivu   
în Romanii au talent
09/01/2019, 14:21
Când începe sezonul 9 Românii au Talent. Pro TV anunță un show total în 2019
”Românii au Talent” va începe la finalul lunii februarie

Show-ul de talente ”Românii au Talent” a ajuns la sezonul 9! Emisiunea care aduna oameni cu tot felul de aptitudini este transmis de Pro TV și abia așteaptă să-și găsească pentru a 9-a oară un câștigător. Concurenții sunt așteptați la București atât sâmbăta și duminică, 15 și 16 octombrie, cât și pe 14 și 15 octombrie, la World Trade Center. Astfel, începând cu ora 10:00, la datele amintite mai sus, pot arăta ce îi recomandă.

Ca în fiecare sezon, spectacolul va fi prezentat în casele oamenilor de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul îi va avea drept judecători pe: Adi Moisescu, Florin Călinescu și Andra, marea surpriză a sezonului 9 fiind cel de-al patrulea jurat, Mihai Petre.

Sezonul 9 Românii au talent începe la sfârșitul lunii februarie

Cum vănătoarea de talente este foarte aproape, jurații trebuie să se pregătească pentru a auzi și vedea cât mai multe. Despre concurs și concurenți a vorbit Florin Călinescu, susținând că ”Românii au Talent” nu înseamnă doar să ai cetățenie. ” Sunt şi oaspeţi care locuiesc în ţara noastră sau vin special din Italia, Franţa, Germania etc. Romanii au talent nu înseamnă numai să ai cetăţenie, înseamnă să fim şi gazde bune”, a spus actorul Florin Călinescu.

Când începe sezonul 9 Românii au Talent, transmis de Pro TV
De asemenea, și Mihai Petre este convins că talentul este inepuizabil și așteaptă cu mare nerăbdare ca show-ul să înceapă. ”Mă simt ca şi cum m-am întors acasă şi m-am reîntâlnit cu cei dragi. Deşi e greu să crezi că totuşi e un format care se întâmplă la noi de atâţia ani, talentul românesc este inepuizabil”, a declarat dansatorul Mihai Petre.

”Talentul românesc este inepuizabil”

Cât despre singura femeie a juriului, și aceasta recunoaște că, dintre toate concursurile la care a ocupat statutul de jurat, niciuna nu se compară cu ”Românii au Talent”. ” “Romanii au talent rămâne emisiunea sufletului meu. Mă simt ca acasă alături de toată echipa, de colegii mei. Iată, a revenit Mihai Petre, unul dinte juraţii cu care am pornit la acest drum frumos, în a cunoaşte talente, oameni speciali”, a spus Andra Măruță.

Când începe sezonul 9 Românii au Talent, transmis de Pro TV
Adi Moisescu, Florin Călinescu, Andra și Mihai Petre vor fi jurații show-ului în sezonul 9

În cele din urmă, și Adi Moisescu și-a exprimat nerăbdarea legată de începerea competiției de talente. ” Dacă e cineva care are pe acasă, în debara, sub pernă, pus unde ştie el mai bine, un talent pe care ar vrea, i-ar face plăcere să-l împărtăşească cu mine, aş vrea să-i anunţ că îi aştept pe 14-15 oct la World Trade Center pentru o repriză specială de preselecţii”, a spus Adi Moisescu. Cât despre așteptarea oamenilor până la începerea show-ului, aceasta nu va fi mare. Data încă nu este oficială, însă, cel mai probabil, va începe la sfârșitul lunii februarie, ca în fiecare an.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×