Mihai Petre și Elwira își botează fiica! Imagini inedite

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/11/2018, 20:08
Mihai Petre și Elwira își botează fiica! Imagini inedite

Mihai Petre și soția sa, Elwira, și-au botezat fiica. Îndrăgitul dansator a devenit tată pentru a doua oară în vara aceasta. Elwira și Mihai Petre au creștinat-o astăzi, 10 noiembrie, pe Ariana Ilinca, cea de-a doua fiică a lor. Cei doi mai au o fetiță, Catinca.

La fericitul eveniment au participat și rudele din Polonia ale Elwirei, potrivit coregrafului Mihai Petre.  Pe contul său de socializare, Mihai a publicat și o primă fotografie de la botezul fiicei lui. Imaginea este, de fapt, un tablou al familiei, în care apare Mihai cu Elwira Petre, dar și cele două fiice ale lor.

Mihai și Elwira Petre au creștinat-o pe Ariana Ilinca

Mihai Petre și Elwira alături de cele două fiice
Mihai Petre și Elwira alături de cele două fiice , Ariana Ilinca și Catinca

„Ale mele toate ❤️ #botez #ariana #ilinca #catinca”, este unul dintre mesajele postate de Mihai Petre.
„Da, ne-am gândit cum o să o cheme pe micuță. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira și Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care îmi sună foarte bine mie. Pe cealaltă fiică a mea o cheamă Catinca și nu știu de ce așa îmi sunt dragi mie. Îmi sună bine. Mă simt bine cu numele astea, cu fetele mele”, mărturisea Mihai Petre după nașterea fetiței.

 

Ariana Ilinca a venit pe lume în luna august a acestui an, iar cei doi părinți s-au pregătit intens pentru acest minunat eveniment din viața lor. Rudele din Polonia ale soției lui vor lua parte la creștinarea micuței Ilinca.

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți dansatori și coregrafi de la noi. La fel și Elwira, care este o dansatoare extrem de talentată. Cei doi au două fetițe împreună.

Mihai Petre cu fiica sa, Ariana Ilinca
Mihai Petre cu fiica sa, Ariana Ilinca

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×