Florin Călinescu vrea să-şi facă partid politic: „Mă gândesc serios”

Mirela Apostol  
înStiri de ultima ora
30/12/2018, 20:47
Florin Călinescu vrea să-şi facă partid politic: „Mă gândesc serios”GALERIE FOTO
Florin Călinescu a anunţat că vrea să îşi facă un partid politic

Florin Călinescu se gândeşte serios să facă o schimbare radicală în viaţa sa. Omul de televiziune a anunţat că ia în calcul să intre în politică, şi nu oricum, ci prin înfiinţarea unui partid politic.

Florin Călinescu şi-a dezvăluit planurile prin intermediul unei transmisiuni de tip LIVE, pe pagina sa de Facebook: „Ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat, cu drumeţi de toate felurile. Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim de un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, pentru că loc de întoarcere nu mai există.

Florin Călinescu vrea să-şi facă partid politic

Mă gândesc serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi. Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi de acord cu aşa ceva, pentru că singur nu fac nici cât o ceapă degerată.

Sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare. O să luăm câte o temă începând cu anul viitor, pe care s-o dezbatem punctual. Mi-am făcut şi un grup de specialişti pe diverse domenii. Celor care aţi fost oaspeţii mei pe această pagină, vă mulţumesc frumos încă o dată. Sper să petreceţi cumpătat. Se cade să fim mai cumpătaţi faţă de alţii. Multă sănătate vă doresc.

Florin Călinescu, în timpul unui interviu
Florin Călinescu, în timpul unui interviu

Dacă am certitudinea că dvs doriţi ca eu să schimb macazul, o să-l schimb fără niciun fel de problemă. N-o să-mi fie foarte uşor, dar cu siguranţă o s-o fac. Multă sănătate şi cu Dumnezeu înainte. La mulţi ani şi să ne vedem pe 2019! Numai bine!”, a spus Florin Călinescu într-o sesiune LIVE pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×