Florin Călinescu, reacţie violentă la declaraţiile premierului Viorica Dăncilă: “Se răţoieste la un maimuţoi!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 10:54
Florin Călinescu, reacţie violentă la declaraţiile premierului Viorica Dăncilă: “Se răţoieste la un maimuţoi!” GALERIE FOTO
Florin Călinescu, reacţie violentă la declaraţiile Premierului Viorica Dăncilă

Florin Călinescu a avut o reacţie violentă după declaraţiile făcute de premierul României, care i-a dat un ultimatum şefului de la CNAIR, după ce i-a transmis că-l dă afară dacă nu va termina 100 de kilometri de autostradă până a finalul acestui an.

”Anul acesta, noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină şi să-mi spună: ‘Avem cei 100 de kilometri de autostradă‘. Dacă zice ‘nu-i avem’, pleacă acasă. Deci avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie să-l facem.

Florin Călinescu, reacţie violentă la declaraţiile premierului Viorica Dăncilă

Pe parteneriat public-privat am scos autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, avem până acum 18 solicitări. La jumătatea lunii ianuarie, deja vom desemna pe cel care va construi această autostradă, deci sperăm ca în cel mai scurt timp să avem şi această autostradă. Bineînţeles că analizăm foarte atent ceea ce se întâmplă şi cu celelalte autostrăzi. 

Ştiu că mai avem unele probleme legate de autorizaţiile de mediu, mai avem la Piteşti – Sibiu două tronsoane unde trebuie să vedem studiile geologice. Ne dorim să realizăm acest lucru şi eu sper ca în timpul guvernului pe care îl conduc să începem această autostradă, dar, în acelaşi timp, acordăm o mare atenţie legării coridoarelor europene, dar şi pe partea de Moldova, care pentru noi este o prioritate. Vrem să vedem cum realizăm acest lucru, poate chiar combinând fondurile europene cu parteneriatul public- privat”, a spus premierul României.

Postarea lui Florin Călinescu de pe pagina sa de facebook
Postarea lui Florin Călinescu de pe pagina sa de Facebook

Florin Călinescu a reacţionat imediat pe pagina sa de Facebook şi a avut o reacţie extremă: „Dl. Viorica se răţoieşte la un maimuţoi. Îi zice că dacă până pe 31 decembrie anul acesta nu dă poporului 100 (una sută) kilometri autostradă, acesta va fi demis. Băăă, Livulicăăă (n.r.- Dragnea), o să-mi ruginească maşina de râs. Şi de plâns. Normal că va fi demis. Viorica, adică Livulică, după aia…?”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×