Viorica Dăncilă îl amenință cu demiterea pe șeful CNAIR: pleacă dacă nu termină 100 km de autostradă în trei săptămâni

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 15:07
Viorica Dăncilă îl amenință cu demiterea pe șeful CNAIR: pleacă dacă nu termină 100 km de autostradă în trei săptămâni
Premierul a precizat că la jumătatea lunii ianuarie va fi anunțat câștigătorul licitației pentru autostrada Ploiești-Comarnic-Brașov

Premierul României l-a amenințat, într-un interviu, sâmbătă, 8 decembrie, pe șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii(CNAIR). Viorica Dăncilă i-a transmis că ”pleacă acasă” dacă nu termină 100 de km de autostradă în trei săptămâni.

”Anul acesta, noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină şi să-mi spună: ‘Avem cei 100 de kilometri de autostradă‘. Dacă zice ‘nu-i avem’, pleacă acasă. Deci avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie să-l facem”, a afirmat Dăncilă, potrivit agerpres.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Viorica Dăncilă îl amenință cu demiterea pe șeful CNAIR. ” Dacă zice ‘nu-i avem’, pleacă acasă”

Viorica Dăncilă îl amenință cu demiterea pe șeful CNAIR: pleacă dacă nu termină 100 km de autostradă în trei săptămâni
Premierul României l-a amenințat, într-un interviu, sâmbătă, 8 decembrie, pe șeful CNAIR

Mai mult, premierul a precizat că la jumătatea lunii ianuarie va fi anunțat câștigătorul licitației pentru autostrada Ploiești-Comarnic-Brașov. ”Pe parteneriat public-privat am scos autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, avem până acum 18 solicitări. La jumătatea lunii ianuarie, deja vom desemna pe cel care va construi această autostradă, deci sperăm ca în cel mai scurt timp să avem şi această autostradă. Bineînţeles că analizăm foarte atent ceea ce se întâmplă şi cu celelalte autostrăzi”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Premierul României: ”eu sper ca în timpul guvernului pe care îl conduc să începem această autostradă”

De asemenea, politicianul a admis că știe de existența tuturor problemelor legate de autorizațiile de mediu. Totodată, Dăncilă a mărturisit și dorința sa supremă: să poată realiza acest lucru, în timpul în care aceasta va conduce guvernul. ”Ştiu că mai avem unele probleme legate de autorizaţiile de mediu, mai avem la Piteşti – Sibiu două tronsoane unde trebuie să vedem studiile geologice.

Ne dorim să realizăm acest lucru şi eu sper ca în timpul guvernului pe care îl conduc să începem această autostradă, dar, în acelaşi timp, acordăm o mare atenţie legării coridoarelor europene, dar şi pe partea de Moldova, care pentru noi este o prioritate. Vrem să vedem cum realizăm acest lucru, poate chiar combinând fondurile europene cu parteneriatul public- privat”, a încheiat Viorica Dăncilă.

Închide ×