Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu garantează că pensiile și salariile nu vor fi înghețate

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 18:26
Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu garantează că pensiile și salariile nu vor fi înghețate
Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu garantează că pensiile și salariile nu vor fi înghețate

Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu asigură că pensiile și salariile nu vor fi înghețate. Premierul României a declarat, la Palatul Victoria, că salariile și pensiile nu vor fi înghețate în 2019, iar toate acele informații apărute pe această temă sunt eronate.

Premierul Viorica Dăncilă a mai spus că în ședința de guvern de astăzi se va stabili majorarea salariului minim„Salariile si pensiile nu vor fi înghețate, ci vor crește”, a declarat Viorica Dăncilă, care a a asigurat că Guvernul va continua să acorde vouchere de vacanță î următorii doi ani.

Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu asigură că pensiile și salariile nu vor fi înghețate

În aceeași ședință de Guvern de astăzi a mai fost adoptată o nouă ediție a programului guvernamental Start-ul Nation, iar Viorica Dăncilă a declarat că „oferim sprijin pentru 10.000 de proiecte, fiecare beneficiar poate primi 200.000 de lei”.

„Vorbim de o măsură apreciată şi de către români. Peste 1.200.000 de persoane au primit vouchere de vacanţă în acest an, pe care le-au utilizat în unităţi de cazare în România (…) Acest fapt a dus la o creştere cu peste 5% a numărului de turişti din ţara noastră, până în luna septembrie, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut (…) De asemenea, faţă de anul trecut, se înregistrează o creştere cu 10% a solicitărilor de autorizaţii pentru unităţile de cazare din România”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Lia Olguța Vasilescu, mesaj tranșant pe un site de socializare

„Câți mincinoși… Iar “nu sunt bani de pensii și salarii”…Din doua in doua luni apare aceeași prostie! De câte ori sa mai infirmam toate știrile false? PSD chiar guvernează bine și creste veniturile oamenilor!”  a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina sa de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×