Loredana Groza revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta, la Pro TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 13:10
Loredana Groza revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta, la Pro TV GALERIE FOTO
Cu ocazia proiectului ”Cântă cu mine” Loredana Groza revine în televiziune

Longeviva cântăreață Loredana Groza revine în televiziune. După ce a făcut parte din juriul competiției muzicale ”Vocea României”, vedeta se reîntoarce pe micile ecrane. Proiectul din care va face parte se numește ”Cântă cu mine”, iar alături îi vor fi 100 de muzicieni și, desigur, gazda emisiunii, Cabral. ”Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal… până aici totul pare că se așază foarte bine.

Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume”, a anunțat gazda show-ului muzical.

Loredana Groza revine în televiziune!

„Lori The Captain of the 100:)?‍♀? Să începi un nou proiect te face face să te simți bine întotdeauna. prima zi de filmare #cantaacumcumine #alltogheternow #protv CÂNTĂ ACUM CU MINE?~Loredana”, a scris pe un site de socializare vedeta.

Loredana Groza revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta, la Pro TV
Loredana Groza, din nou pe micile ecrane

Noul proiect din care Loredana Groza face parte aduce în fața spectatorilor voci fabuloase, însă și o premieră, căci nicio emisiune televizată nu a avut ca juriu 100 de oameni. Printre aceștia se află și Vloggerul Andra Gogan, finalistul lui Smiley în cel de-al doilea sezon al Vocii Tibi Scobiola, Răzvan ”Krem” Alexe, tot finalist, însă la ”Românii au talent”, Julie Mayaya, victorioasa sezonului doi al concursului ”Vocea României”, Adrian Nour, finalist la Vocea, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Maria Răducanu, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă.

Loredana Groza revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta, la Pro TV
După ce a făcut parte din juriul competiției muzicale ”Vocea României”, vedeta se reîntoarce la ProTV

Noutatea nu a lovit-o numai pe Loredana, ci chiar și pe Cabral, moderatorul emisiunii-concurs. ”Întotdeauna mi s-a părut că atunci când vine vorba de spectacol, nu ajunge să ai doar un talent. Ci trebuie să fii tare 360 de grade. De aceea cred că nebunia asta care se numește Cântă acum cu mine va cere de la competitori ce nu s-a cerut până acum: show complet. De la voce și abilități tehnice, până la prezență pe scenă, dans și puterea de a ridica oamenii de pe scaune”, a declarat prezentatorul emisiunii ”Cântă cu mine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×