Cine este adolescenta ucisă de propriul tată, la Constanța! Mărturiile vecinilor

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
19/01/2019, 14:00
Cine este adolescenta ucisă de propriul tată, la Constanța! Mărturiile vecinilor
O adolescentă de 14 a fost ucisă de propriul tată. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, i-ar fi injectat erbicid în vene, iar sora cea mică a copilei a fost cea care a descoperit oribila crimă de la Constanța.

O adolescentă de 14 a fost ucisă de propriul tată. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, i-ar fi injectat erbicid în vene, iar sora cea mică a copilei a fost cea care a descoperit oribila crimă de la Constanța. Agresorul a încercat să își pună capăt zilelor folosind aceeași „metodă”, însă fără succes.

Tatăl criminal avea în gând acest plan dinainte să acționeze. El a așteptat ca șoția – de care divorțase – să plece la muncă și să rămână singur cu fetița și să o otrăvească. Motivul este unul terifian! Fetița ar fi intervenit între cei doi părinți când se certau și i-ar fi luat apărarea mamei sale. Bărbatul s-a enervat și a premeditat terifianta crimă.

Cine este adolescenta ucisă de propriul său tată

 

Vecinii bărbatului au rămas înmărmuriți când au aflat tragica veste. Nu îl credeau în stare de așa ceva pe bărbat.„Nu credeam că putea să facă așa ceva. Era om bun, muncitor, nu bea… Nu știu ce s-o fi întâmplat”, a declarat unul dintre vecini.

Ulterior decesului fetei, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanţă necunoscută, el fiind transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, au precizat cei de la IPJ Constanța.

„Din primele informaţii se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia i-ar fi injectat, posibil cu o seringă, o substanţă, fapt ce a condus la decesul minorei. Ulterior, se pare că a încercat să se sinucidă, tot prin injectare”, au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×