Tatăl și-a ucis fiica, la Constanța! Detaliul șocant pe care l-au descoperit anchetatorii

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 21:51
Tatăl și-a ucis fiica, la Constanța! Detaliul șocant pe care l-au descoperit anchetatorii
Crimă în Arad. Un jandarm de 41 de ani și-a ucis tatăl

Crimă în Constanța! Un tată și-a ucis fiica, în vârstă de 14 ani, cu sânge rece. Victima a fost găsită fără suflare într-o locuință din comuna Săcele, iar anchetatorii au aflat un detaliu șocant. Adolescenta a fost agresată de tatăl său, care ar fi injectat-o ulterior cu o substanță neidentificată. Bărbatul ar fi încercat să își ia viața după fapta comisă, spune Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Constanța.

Tragica crimă din comuna Săcele s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, iar implicat ar fi un bărbat în vârstă de 47 de ani, care și-ar fi agresat copila de doar 14 ani. Acesta i-ar fi injectat o substanță necunoscută – după ce a violat-o – care ulterior i-ar fi adus moartea.

Crimă la Constanța! Un tată și-a ucis fiica de 14 ani

Crima Suceava
Tatăl și-a ucis fiica, la Constanța! Detaliul șocant pe care l-au descoperit anchetatorii

Oribila crimă din comuna Săcele i-a îngrozit pe localnici. Un tată i-a luat viața fiicei sale, după ce a abuzat-o sexual. Cuprins de remușcări, criminalul a vrut să își curme viața prin aceleași mijloace. Acesta și-a injectat  substanța necunoscută pe care i-a „aplicat-o” și fiicei sale, iar acum se află în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Ulterior decesului fetei, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanţă necunoscută, el fiind transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, precizează IPJ.

Ancheta este în curs de desfășurare și se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Crima de la Mediaș, care a îngrozit România

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 12/13.01.2019, în jurul orei 00:40, numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, născut în mun. Blaj, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I.( în vârstă de 38 de ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în mun. Alba Iulia, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 01:05, un grup format din zece persoane de sex masculin pătrunde în club si se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima F.M.A. (în vârstă de 25 ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu). Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I., precum şi R.M.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×