Noi dezvăluiri despre moartea cântăreței Anca Pop. Iubita artistei a vorbit! A fost sau nu sinucidere?!

Victor Anghel   
în Stiri mondene
21/12/2018, 16:38
Noi dezvăluiri despre moartea cântăreței Anca Pop. Iubita artistei a vorbit! A fost sau nu sinucidere?! GALERIE FOTO
Noi dezvăluiri despre moartea cântăreței Anca Pop. Iubita artistei a vorbit! A fost sau nu sinucidere?!

La aproape o săptămână de când Anca Pop a părăsit această lume, cauzele în care s-a produs tragedia sunt încă în curs de investigare. Oamenii legii iau în calcul și varianta sinuciderii, iar un amănunt care cântărește mult pentru această ipoteză este reprezentat de ceea ce au descoperit scafandrii când au scos trupul cântăreței din apele înghețate ale Dunării.

În plus, cei de la CNAIR au declarat că zona în care s-a produs nefericitul eveniment era curățată. Iar polițiștii consideră că, până la acumularea unor dovezi concludente, autoturismul nu ar fi putut să derapeze. Iubita artistei, dar și rudele ei nu cred în varianta sinuciderii.

Iubita cântăreței Anca Pop a făcut primele declarații după tragedie

Anca Pop, cântăreața româno-canadiancă, a căzut cu mașina în zona viaductului Şviniţa, din judeţul Mehedinţi. Sora ei a anunțat dispariția încă de duminică, însă, vedeta a fost găsită abia luni seara. Scafandrii care au scos-o din mașină s-au cutremurat când au găsit-o. Regretata artistă avea încă centura pusă. Acest detaliu important, dar și faptul că maşina ei ar fi ieşit de pe partea carosabilă exact într-o porţiune în care nu erau parapeţi, plus alte detalii se pare că duc la complicarea anchetei.

Ardeja Fraga, iubita cântăreței Anca Pop, a spus că au avut o discuție foarte profundă cu o săptămână înainte de tragedie, însă nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

„Am vorbit cu ea ultima dată acum o săptămână și am avut o discuție foarte adâncă. Am avut senzația că vorbim pentru prima dată cu adevărat. Mi-a spus că vrea să petreacă mai mult timp cu familia în perioada asta și că o să plece mai des la Moldova Nouă.

M-a sunat un apropiat de-al Ancăi… mi-a spus că Anca a murit și eu am crezut că e o glumă. Apoi am văzut la știri că este adevărat. În primă fază, mintea mea a refuzat să reacționeze, n-am putut să plâng, am început să tremur din tot corpul”, a declarat Ardeja Fraga în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Familia artistei Anca Pop i-a îndeplinit ultima dorință; înmormântarea ei este total neobișnuită.

Anca Popa și partenera ei de viață, Ardeja Fraga

Anca Pop a murit înecată în mașină, după ce a plonjat în Dunăre

Anca Pop a murit înecată la 34 de ani, după ce a căzut cu mașina în apele Dunării, în zona viaductului Sviniţa. Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pentru totdeauna pe DN 57 după ce a derapat din cauza poleiului.

Sora ei, Tina Popa, a fost cea care a alertat autoritățile. Ea nu mai primise niciun semn de la Anca Pop după ce aceasta plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×