Anca Pop, înmormântare neobișnuită! Asta a fost ultima ei dorință / VIDEO

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 09:55
Anca Pop, înmormântare neobișnuită! Asta a fost ultima ei dorință / VIDEO GALERIE FOTO
Anca Pop, înmormântare neobișnuită! Asta a fost ultima ei dorință / VIDEO

Anca Pop a fost condusă pe ultimul drum de rude și prietenii apropiați, care i-au adus fiecare câte un ultim omagiu. Familia extravagantei cântărețe i-a îndeplinit ultima dorință acesteia. Regretata artistă a fost înmormântată pe malul Dunării, fluviu pe care ea a declarat de multe ori că îl adoră. Mormântul în care își doarme somnul de veci se află la nici 200 m de apă, în Golful Sviniței, locul în care vedeta a murit, după ce a căzut cu mașina în Dunăre când a derapat din cauza poleiului.

„Dorința ei a fost să fie înmormântată în cel mai apropiat loc, iar datorită faptului că la Svinița s-a-ntâmplat acest lucru, acolo o vom înmormânta”, a mărturisit Tina Pop, sora artistei, pentru expressdebanat.ro.  Printre cei care au condus-o pe ultimul drum pe Anca Pop se numără și Emil Rengle, câștigătorul de la „Românii au talent”, care era bun prieten cu artista.

Anca Pop, înmormântată pe malul Dunării

Trupul fără viață al Ancăi Pop a fost depus într-un sicriu alb, iar după ceremonia religioasă, cortegiul funerar s-a îndreptat spre malul Dunării, foarte aproape de locul în care cântăreața a părăsit această lume. Nu e de mirare că familia i-a îndeplinit ultima dorință, pentru că în urmă cu doar câteva luni, artista mărturisea într-o filmare pe Facebook că adoră Dunărea şi că este chiar esenţa vieţii. Această înmormântare pe malul fluviului care traversează țara noastră este una neobișnuită.

În timpul carierei sale, Anca Pop a colaborat la o piesă împreună cu celebrul artist Goran Bregović.

Anca Pop a murit înecată în mașină, după ce a plonjat în Dunăre

Anca Pop a murit înecată la 33 de ani, după ce a căzut cu mașina în apele Dunării, în zona viaductului Sviniţa. Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pentru totdeauna pe DN 57 după ce a derapat din cauza poleiului.

Sora ei, Tina Popa, a fost cea care a alertat autoritățile. Ea nu mai primise niciun semn de la Anca Pop după ce aceasta plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×