Imagini de la locul în care Anca Pop a fost scoasă din Dunăre! Atenție, vă pot afecta emoțional

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 11:07
Imagini de la locul în care Anca Pop a fost scoasă din Dunăre! Atenție, vă pot afecta emoțional GALERIE FOTO
Imagini de la locul în care Anca Pop a fost scoasă din Dunăre! Atenție, vă pot afecta emoțional

Imagini de la locul în care artista Anca Pop a fost scoasă din Dunăre.  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Poliției Județene Mehedinți spun că tânăra ar fi derapat într-o zonă fără parapet și a plonjat în apă. Aceasta nu a reușit să se salveze.

Cântăreața Anca Pop era singură în mașină. Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit la fața locului pentru a scoate mașina din fluviul Dunărea, iar scafandrii au recuperat victima care era prinsă în mașină. (VEZI GALERIE FOTO)

Imagini terifiante de pe malul Dunării cu mașina Ancăi Pop

„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Anca Pop a colaborat şi compus pentru Goran Bregović

Anca Pop s-a născut pe 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă. Aceasta era cunoscută și sub numele de „Shamanca”. Primul său album de debut a fost lansat în Japonia, la data de 12 iulie 2017. În 2008 l-a cunoscut pe Goran Bregović , iar în 2015 a lansat o nouă versiune a videoclipului „Free Love”, pentru revista PlayBoy. Artista a și apărut în acel an pe coperta revistei (numărul lunilor iulie-august).

„Te iubesc Anca Pop din adancul sufletului meu. Ai fost prea mult pentru aceasta lume. Ai fost mult prea neinteleasa… asa se intampla mereu cu sufletele cele mai frumoase si sensibile. Tu esti si vei ramane sora mea cea mare! Am invatat cele mai frumoase lectii de la tine si am evoluat langa tine. Cuvintele sunt de prisos. Esti bine! Ai inceput o noua aventura si stiu ca te descurci minunat. Ai fost pregatita pentru asta, baby! Pune o vorba buna si pentru noi acolo si sa ne vedem cu bine! “Frica nu mai e stapan”. Esti acasa!, i-a transmis Emil Rengle, care a fost apropiat de tânăra artistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×