Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 09:59
Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!” GALERIE FOTO

Cine era Anca Pop (34), artista care a fost găsită moartă în Dunăre? Vestea a venit ca un șoc pentru fanii artistei, care au rămas „interziși” când au aflat tragica veste. Mii de mesaje de condoleanțe curg acum pe pagina de socializare a cântăreței.

Anca Pop a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. Scafandrii i-au găsit trupul în mașină luni seară, iar sora acesta anunțase dispariția ei cu o zi înainte. Momentan nu se știe cum a ajuns artista să plonjeze în apă, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Se va lua în calcul și varianta sinuciderii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anca Pop cunoscută și sub numele de „Shamana”

Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!”
Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!”

Anca Pop a fost o cântăreață excentrică, care a performat alături de nume mari, precum Goran Bregovic. Artista a fost deseori criticată de oameni, care o numeau „satanistă” sau„nebună”. Viața sa a devenit și mai controversată după ce a declarat că este bisexuală.

Oamenii sunt șocați de moartea artistei, dar există printre aceștia și persoane care i-au transmis niște mesaje șocante tinerei artiste. „Amor sub Gutui – Stiati ca cel mai frumos si aromat loc pentru a face amor este sub un pom de gutui?  Va sfatuiesc sa va aventurati sa gasiti unul de 25 Sept cand e luna plina (“Harves Moon”) si sa va goliti sacosele”, scria de curând Anca Pop pe pagina sa de socializare.

„ -Lasa ca ai facut amor sub apa….. te-ai dus pe pewla…. asta e.. selectia naturala.

 – Ai vrut tu sa fii mai speciala.. mai unicata… ai vrut.. ai fost… Dar nu mai esti… Dumnezeu sa te ierte…

 – or sa se mai duca multi din aia, e un avertisment la adresa tuturor satanistilor hulitori. nici nu va mai rabda Dumnezeu

– Viata ca o menstruatie curatata cu scuipat. Ca sa parafrazez. Pacat de tineretea ei. Cat despre ea, acum e intre a da socoteala in falta Celui pe care l-a batjocorit, sau disiparea in nefiinta. Oricum…ghinion.

– Dezgustatoare …nu a mai rabdat o dumnezeu”

Închide ×