Dublă crimă, la Buftea! Două femei, mamă și fiică, ucise cu sânge rece! Cine e autorul și ce s-a întâmplat cu el

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
26/11/2018, 11:31
Dublă crimă, la Buftea! Două femei, mamă și fiică, ucise cu sânge rece! Cine e autorul și ce s-a întâmplat cu el GALERIE FOTO
Dublă crimă, la Buftea. Poliţiştii au securizat perimetrul

Scene teribile în Buftea! Un bărbat în vârstă de 50 de ani, de origine irakiană, a comis o dublă crimă, după care a fost şi el împuşcat de autorităţi. Bărbatul şi-a înjunghiat mortal iubita şi pe mama acesteia, după ce a aflat că ar fi fost înşelat de aceasta. Totul s-a petrecut duminică seara, după ce irakianul ar fi auzit că iubita lui nu îi este fidelă şi le-a înjughiat pe amândouă în apartamentul din judeţul Ilfov.

Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, a oferit detalii despre tragedia care a avut loc la Buftea: „Astăzi (duminică – n.r.), în jurul orelor 17:30, am primit un apel pe 112 prin care un bărbat de naţionalitate străină ne informa că a săvârşit o dublă crimă. Poliţiştii s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătura cu bărbatul. Au încercat să coopereze cât mai mult cu acesta şi când a devenit recalcitrant şi l-a atacat pe unul dintre poliţişti, acesta a trebuit să se apere”.

Dublă crimă, la Buftea

Chiar el a făcut apelul la serviciul de urgenţă 112 şi a anunţat fapta comisă. În momentul în care au sosit poliţiştii, acesta a devenit violent cu unul dintre agenţi şi a fost împuşcat mortal. Un martor a povestit cele auzite din apartament după ce poliţiştii au intervenit: “S-au auzit nişte împuşcături şi ‘nu mai da, nu mai da, mă doare’. După care a tras de trei ori. Am ieşit afară. Ea a fost o femeie cuminte la locul ei şi muncea”.

“Pe el îl ştiu, dar nu ştiu cine era ea. Părea om bun, da ştiu eu ce e în casă?”, a mai spus o vecină a femeii care a fost ucisă cu sânge rece.

Scara în care s-a petrecut dubla crimă din Buftea fotografiată din exterior
Scara în care s-a petrecut dubla crimă din Buftea

Tragedia din Buftea va fi cercetată de Tribunalul Ilfov, care va afla cu exactitate de la ce s-a ajuns aici. S-a întocmit dosar penal pentru omor calificat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×