Dublu asasinat în Buftea! Un bărbat a omorât două femei. Criminalul a fost împușcat de polițiști

Maria Cristina   
în Imagini de ultima ora
25/11/2018, 19:11
Dublu asasinat în Buftea! Un bărbat a omorât două femei. Criminalul a fost împușcat de polițiști
Dublu asasinat în Buftea! Și-a omorât soția și fiica. Criminalul a fost împușcat de polițiști

Un dublu asasinat s-a petrecut în localitatea Buftea din județul Ilfov. Un bărbat de origine irakiană și-a ucis cu sânge rece concubina (30) și mama acesteia (50). Agresorul le-a omorât pe cele două femei prin înjunghiere. Criminaliștii au sosit la fața locului, iar o anchetă este în plină desfășurare.

Duminică seară, 25 noiembrie, două femei și-au găsit sfârșitul în mâinile unui bărbat cu cetățenie irakiană. Bărbatul a fost prins de către polițiști și împușcat, deoarece devenise agresiv, iar semnalele acestora nu au reușit să-l calmeze pe ucigaș. Oamenii legii au tras câteva focuri de avertisment, iar apoi au fost nevoiți să-l împuște. Agresorul rănit a fost transportat la Spitalul Floreasca.

 

Astăzi, în jurul orei 17.30, I.P.J. Ilfov a primit un apel, prin S.N.U.A.U 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetățean străin, prin care a anunțat că și-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate, prin înjunghiere.

Polițiștii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre polițiști, motiv pentru care, acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare.

La acest moment, polițiștii continuă cerectările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Știre în curs de actualizare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×