Fost coleg de penitenciar cu criminalul din Mediaș, mesaj cutremurător: „Nu mă surprinde grozăvia”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 19:51
Fost coleg de penitenciar cu criminalul din Mediaș, mesaj cutremurător: „Nu mă surprinde grozăvia” GALERIE FOTO
Un fost coleg de penitenciar cu criminaul din Mediaș a postat un mesaj cutremurător

Un fost coleg de penitenciar cu criminalul din Mediaș a postat pe blogul personal un mesaj cutremurător adresat lui Marius Rusu, cel care l-a ucis cu sânge rece pe un tânăr de 25 de ani, după ce l-a lovit de mai multe ori cu un cuțit în picior, secționându-i artera femurală. Cel care a postat mesajul este fostul luptător MMA Gheorghe Ignat, care a fost coleg de secţie în închisoare cu criminalul, iar acum este în libertate.

„Dragă criminalule, încep prin a-ți transmite că deși sunt șocat de crima pe care ai comis-o, totuși nu sunt surprins. De ce nu mă surprinde grozăvia pe care ai săvârșit-o? Pentru că din desele discuții pe care le-am purtat amândoi pe când eram colegi de secție în penitenciar, am realizat că atitudinea ta vizavi de o schimbare a modului de gândire era una care nu lăsa loc de multă speranță”, și-a început mesajul fostul coleg de penitenciar al criminalului din Mediaș.

Momentul în care tânărul de 25 de ani este atacat cu un cuțit și ucis
Momentul în care tânărul de 25 de ani este atacat cu un cuțit și ucis

Un fost coleg de penitenciar cu criminaul din Mediaș a postat un mesaj cutremurător

„Îți scriu deși nu cred că vei apuca să citești aceste rânduri… totuși îți scriu cu speranța că adresându-mă ție vor citi alții, alții care sunt pe cale să sâvârșească aceeași faptă mișelească pe care ai săvârșit-o tu. Alții care se văd smardoi, alții care nu mai pot de mușchi, alții care cred că a da cu brișca e o mare șmecherie și învârt cuțitul pe degete ori de câte ori au ocazia, mândrindu-se cu acest lucru. Și, nu în ultimul rând, scriu pentru acei ‘alții’, care în mintea lor bolnavă văd în ceea ce ai făcut tu o faptă ‘vitejească.’

Hai să-ți spun ce am văzut eu că ai făcut sâmbătă seară. Ce am văzut de fapt pe acele înregistrări: am văzut un tânăr care a alunecat și, fiind căzut la pământ, a fost pus în imposibilitatea de a se apăra. Apoi am văzut doi ‘dulapi de bărbați’ care s-au apropiat și au început să-l lovească mișelește, apoi te-am văzut pe tine înfingând cuțitul în bietul om căzut la pământ de multe, multe ori… acum te întreb: ești mândru de fapta ta? Sau mai sunt unii care încă ar mai putea considera ceea ce ai făcut drept ‘o mare șmecherie’, pentru că știu că merg mai departe, să vedem și alte rezultate”, este mesajul postat de fostul coleg de penitenciar al criminalului din Mediaș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×