Mesajul unor polițiști, în urma crimei de la Mediaș: ”Trebuie pornită o răscoală”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 17:31
Mesajul unor polițiști, în urma crimei de la Mediaș: ”Trebuie pornită o răscoală”
În urma crimei de la Mediaș, câțiva polițiști au lăsat, pe pagina lor de internet

În urma crimei de la Mediaș, câțiva polițiști au lăsat, pe pagina lor de internet, un mesaj cel puțin interesant. În textul postat de pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor europeni filiala Neamț, se arată: ”Nu-i așa de greu să-și formeze poporul român o altă clasă politică. Trebuie doar să vrea!”. În mesaj se analizează evoluția relației dintre grupurile interlope și oamenii legii corupți.

Textul a fost publicat în contextul scandalului pornit de crima de la Mediaș, acolo unde un deținut ieșit din închisoare înainte de termen, în baza recursului compensatoriu, a ucis, cu multe lovituri, un tânăr. ”Interlop ! Recurs compensatoriu ! Societatea romaneasca !  Cum au evoluat gruparile interlope de-alungul anilor si cum s-a ajuns in situatia de acum cand indivizi periculosi sunt scosi, legal, din inchisori ? Explicatia nu-i una asa de complicata! Dupa ” Revolutie ” s-a dat liber la plecat din tara.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mesaj uluitor al unor polițiști, în urma crimei de la Mediaș

Multi indivizi, infractori, s-au intors cu bani si au cumparat politicieni, politisti, procurori, judecatori, saraci la vremea aia, care s-au bucurat ca-si pot rotunji substantial veniturile, nepasandu-le de provenienta banilor si nici de consecintele pe termen lung a ” ochilor inchisi ” la nelegiurile comise de catre cei de la care primeau spaga periodic, bani, masini, bijuterii, favoruri sexuale, etc.

Mesajul unor polițiști, în urma crimei de la Mediaș: ”Trebuie pornită o răscoală”
Mesajul postat de polițiști

Traficul de influenta era atributiune de serviciu, politistii, pocurorii, judecatorii cinstiti erau marginalizati, uneori indepartati de catre sefii pe care acestia ii
instiintau despre actiunile gruparilor infractionale care cotizau, de fapt, la „partid si la politie”. Multa vreme s-a mers asa, cu spagi, cu cumparare si trafic de influenta, cu ilegalitati in ambele tabere, infractorii incalcau legea, politistii, procurorii si judecatorii buni ii prindeau si ii pedepseau, aia corupti din functii cheie ii scapau, de pierdut doar cetatenii de rand pierdeau.

Mesajul unor polițiști, în urma crimei de la Mediaș: ”Trebuie pornită o răscoală”
În mesaj se analizează evoluția relației dintre grupurile interlope și oamenii legii corupți

La un moment dat fenomenul a fost scapat de sub control, interlopii au prins puteri, au inceput sa se zburleasca la spagari si sa-i santajeze, cancerul s-a extins in intreaga societate. Grupurile s-au unit in grupari la nivel national, au prins de bot maharii de la putere, prea prosti, orgoliosi si flamanzi ca sa reziste si sa refuze favorurile oferite. 

Mesajul unor polițiști, în urma crimei de la Mediaș: ”Trebuie pornită o răscoală”
Textul a fost publicat în contextul scandalului pornit de crima de la Mediaș

Institutiile statului s-au pus la picioarele criminalilor care pompau bani in partide, in vilele sefilor din politie, parchete, judecatorii, primarii, etc! Oamenii puternici din fruntea tarii au luat notite si s-au perfectionat in domeniul infractional, al furturilor din banii publici, au devenit parte a sistemului mafiot creat de predecesorii lor, s-au amestecat cu infractorii, pe unii i-au spalat cu agheazma, i-au invatat sa vorbeasca frumos si i-au pus in functii cheie.

Mesajul unor polițiști, în urma crimei de la Mediaș: ”Trebuie pornită o răscoală”
La Mediaș, un deținut ieșit din închisoare înainte de termen, în baza recursului compensatoriu șși a ucis un tânăr

Nu trebuie sa uitam de partea din presa din Romania care a sustinut si promovat aceste aspecte, ba chiar plangea, alaturi de politicieni, politisti, etc, la capataiul vreunui interlop mort la datorie. Flagelul e la nivel national si pentru ca poporul a dormit si doarme in nadragi ! Daca vrem sa salvam Romania, inca se mai poate, trebuie pornita o RASCOALA, nu cu pari si furci, cu voturi si spirit civic, cu priviri ridicate din pamant, cu proteste si vorbe rostite liber. Nu-i asa de greu sa-si formeze poporul roman o alta clasa politica. Trebuie doar sa vrea!”, este mesajul postat de Sindicatul Europol Neamț.

Închide ×