Tudor Chirilă, petiție online pentru abrogarea recursului compensatoriu! Mesajul cântărețului

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 10:50
Tudor Chirilă, petiție online pentru abrogarea recursului compensatoriu! Mesajul cântărețului GALERIE FOTO
Tudor Chirilă, petiție online pentru abrogarea recursului compensatoriu. Cântărețul are un mesaj emoționant

Tudor Chirilă recurge la o petiție online pentru un subiect foarte sensibil, recursul compensatoriu. Cântărețul a pus un mesaj extrem de emoționant pe un site de socializare, sperând să ajungâ la cât mai mulți oameni.

De asemenea, dată cu petiția și mesajul, a atașat și un link initulat „Festivalul ororilor”. Cântărețul Tudor Chirilă este cunoscut pentru faptul că se zbate în realitate și în mediul online pentru a spune adevărul și pentru a face dreptate.

Tudor Chirilă, petiție online pentru recursul compensatoriu!

Tudor Chirilă este cel care înștiințează poporul român în privința legii recursului compensatoriu. Petiția online solicită abrogarea acesteia. „Agresiunile sexuale, violurile și tentativele de viol, se află în topul infracțiunilor comise de deținuții eliberați din penitenciar în baza recursului compensatoriu, după cum rezultă de o statistică realizată de G4Media.ro. Din cele 21 de cazuri documentate, în 9 situații s-au întors după gratii sub acuzația de viol sau tentativă de viol. Printre victime se numără în numeroase cazuri minori, fetițe de 15, 13 ani, de 4 și de 6 ani” Articolul complet aici: „Festivalul ororilor”

Festivalul ororilor
Festivalul ororilor

Eu zic că merită să semnăm petiția de mai jos. Ar fi un minim semn că ne pasă și sunt convins că ne pasă, mai ales că această lege a fost dată ca să scape câțiva borfași de lux cu prețul unor recidive oribile la adresa oamenilor normali. Deci legea nu foloseste decât unui grup restrâns, în niciun caz cetățenilor României.” Cei care ăl urmăresc pe rețelele de socializare au fost de acord cu iniiativa și cu sprijinul acordat de cânrăreț asupra problemei în cauză.”

Tudor chirilă, mesaj despre abordarea
Tudor chirilă, mesaj despre abordarea recursului compensatoriu

„Chiar nu pot înțelege ce se întâmplă în România. Lumea și-a pierdut total discernământul, bunul simț, credința, …sufletul. Am ajuns într-o situație mai mult decât mizeră. Vom fi nevoiți să ne protejăm singuri, pt că marea majoritate a poporului este total decăzută cretinizată și paralizată să nu mai poată lupta cu un guvern criminal. Va trebui să recurgem la violență maximă cu oricine ne încalcă dreptul de cetățean, că sunt infractori, polițisti infractori care protejează infractorii, avocați infractori care apără și protejează infractorii, politicieni infractori…Vai de capul celor care au mai rămas oameni dar sunt „paralizați” de sistem! „, a fost mesajul unui fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×