Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, la vizita oficială din Franța! Și-a păstrat un vechi obicei. FOTO

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 19:12
Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, la vizita oficială din Franța! Și-a păstrat un vechi obicei. FOTO GALERIE FOTO
Carmen Iohannis a avut mai multe ţinute la vizita oficială din Franța

Carmen Iohannis a afişat mai multe ţinute la vizita oficială din Franţa, acolo unde l-a însoţit pe preşedintele României, Klaus Iohannis. Soţia şefului statului s-a fotografiat alături de familia Macron şi a zâmbit cu fiecare ocazie, la fiecare şedinţă foto realizată la Paris.

Toate ţinutele pe care soţia lui Klaus Iohannis le-a purtat la Paris au fost semnate de designerul Andreea Tincu, din Iaşi. Carmen Iohannis a purtat un pardesiu de culoare albă, scurt, până deasupra genunchilor, precum şi o rochie albastră, de aceleaşi dimensiuni, păstrându-şi astfel vechiul obicei privind dimensiunile ţinutelor.

Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, la vizita oficială din Franța

Mai multe detalii despre cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în timpul vizitei din Paris ne-a oferit chiar creatoarea hainelor, Andreea Tincu: „Pardesiu din cashmire ivory şi rochie din stofa de matase, ambele din colecţia Andrea Tincu toamna iarna 2019! La Ambasada României din Paris, doamna Carmen Iohannis a purtat o rochie gri perlat din brocart”, a declarat desginerul pentru ŞTIRI MONDENE.

Carmen Iohannis alături de Brigitte Macron, în timpul vizitei din Franţa în faţa Palatului Elysee
Carmen Iohannis alături de Brigitte Macron, în timpul vizitei din Franţa

Klaus Iohannis a lipsit de la Catedrală

„Alături de Președintele Emmanuel Macron, am reînnoit Parteneriatul Strategic dintre țările noastre și am inaugurat Sezonul România – Franța, prin care celebrăm istoria și cultura noastră comune”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, alături de o fotografie cu familia Macron, de la Paris.

Carmen şi Klaus Iohannis, alături de Brigitte şi Emmanuel Macron în timpul vizitei din Franţa
Carmen şi Klaus Iohannis, alături de Brigitte şi Emmanuel Macron

Klaus Iohannis a lipsit astfel de la evenimentul din finalul săptămânii trecute, sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului. Preşedintele României a declinat invitaţia primită şi a explicat că agenda europeană – întâlnirea din Franţa cu preşedintele Emmanuel Macron, nu îi permite acest lucru: „Preafericirea Voastră, Vă mulţumesc pentru calda invitaţie de a participa la ceremonia de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Din păcate, din motive care ţin de agenda europeană, nu voi putea lua parte la evenimentul de duminică, 25 noiembrie 2018″.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×