Ce se întâmplă cu Valentina Pelinel după ce a născut gemenele. Ultimele informații despre familia lui Cristi Borcea

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 15:28
Ce se întâmplă cu Valentina Pelinel după ce a născut gemenele. Ultimele informații despre familia lui Cristi Borcea GALERIE FOTO
Ce se întâmplă cu Valentina Pelinel după ce a născut gemenele

Familia Borcea este în culmea fericirii de câteva zile! Valentina Pelinel a devenit mamă pentru a doua oară, pe 1 martie. Soția lui Cristi Borcea a dat naștere unor gemene frumoase foc, care au primit nota 10 la naștere, pe nume Indira și Rania.

Valentina Pelinel este bine după ce a născut gemenele

Potrivit wowobiz.ro, prietenele fostului manechin de top mondial, care au ajuns la clinică, au declarat că totul a decurs perfect după operația de cezariană, iar acum Valentina se bucură de cele două mărțișoare ale sale. „Totul a decurs perfect și, după cezariană, Valentina se simte foarte bine! Deja este în salon și se bucură de minunile pe le-a adus pe lume!”, au dezvăluit acestea, imediat după ce Pelinel a născut. După câteva zile de la naștere, apropiații familiei au povestit că una dintre micuțe seamănă cu Valentina Pelinel și cealaltă cu Cristi Borcea.

„Starea de sănătate a Valentinei este una foarte bună! La fel și fetițele, și ele se simt perfect! Au amândouă în jur de trei kilograme și au luat nota 10 din partea medicilor în momentul în care au venit pe lume! În plus, sunt frumușele foc și, suprinzător, una seamănă cu Valentina și cealaltă cu Cristian”, au spus surse apropiate familiei Borcea.

Ce se întâmplă cu Valentina Pelinel după ce a născut gemenele. Ultimele informații despre familia lui Cristi Borcea
Familia Borcea este în culmea fericirii din data de 1 martie, de când Valentina a adus pe lume gemenele Indira și Rania

CRisti Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel

Tot aceleași surse au mărturisit că fostul acționar al lui Dinamo a fost bucuros nevoie mare la aflarea veștii că este din nou tată. Aflat la Penitenciarul Rahova, a primit acceptul pentru a vorbi la telefon cu proaspăta mămică, cărei, apoi, printr-un prieten, i-a trimis flori și cadouri. „Soțul ei a sunat-o! Emoționat, i-a spus că o iubește”, au povestit oameni de la fața locului.

Vă amintim că Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje. Condamnări aspre au mai primit în acest dosar atât Radu Mazăre, cât și alt fost acționar dinamovist, Dragoș Săvulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×