Valentina Pelinel a născut! Cristi Borcea are 9 copii. Cum se vor numi gemenele

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 10:53
Valentina Pelinel a născut! Cristi Borcea are 9 copii. Cum se vor numi gemenele GALERIE FOTO
Valentina Pelinel a născut de 1 martie!

Valentina Pelinel a născut astăzi, pe 1 martie. Aceasta a primit cele mai frumoase mărțișoare din viața ei, micuțele gemene. Cristi Borcea, soțul ei, a devenit de 9 ori tătic. Frumoasa blondină are 38 de ani și mai are un copil cu omul de afaceri, pe Milan. Prințesele s-au născut la o clinică privată din București. Numele pe care amândouă îl vor purta este Maria, a declarat chiar Valentina Peline în urmă cu câteva săptămâni.

Valentina Pelinel a născut! Gemenele au venit pe lume de 1 martie

Valentina Pelinel a născut astăzi. Micuțele prințese s-au născut în prima zi a primăverii, vestindu-le mamei lor un nou început, acum, de 3 ori mămică. “(…) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a declarat Valentina Pelinel în urmă cu câteva săptămâni într-o emisiune de la Antena Stars.

Din păcate, Cristi Borcea a pierdut venirea pe lume a fetițelor sale, pentru că se află în închisoare. Cristi Borcea este acuzat că a prejudiciat statul român și municipiul Constanța cu aproximativ 28 de milioane de euro. În dosarul în care este condamnat afaceristul, se află și Radu Mazăre, care se află acum în Madagascar. Cei doi se iubesc de mai bine de 5 ani și s-au cununat religios abia în luna septembrie a anului trecut, în Ungaria.

Valentina Pelinel a născut gemenele!
Valentina Pelinel a născut gemenele!

Valentina Pelinel își arată dragostea pentru Cristi Borcea

„Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a- l iubi, il respect si admir.

La multi ani, iubirea mea!’, ‘Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a- l iubi, il respect si admir. La multi ani, iubirea mea!”, a fost mesajul Valentinel Pelinel pentru soțul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×