Vești proaste pentru Cristi Borcea, în închisoare! Ce se întâmplă cu tatăl fostului șef de la Dinamo

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 20:10
Vești proaste pentru Cristi Borcea, în închisoare! Ce se întâmplă cu tatăl fostului șef de la Dinamo GALERIE FOTO
Vești proaste pentru Cristi Borcea, în închisoare

Vești proaste pentru Cristi Borcea, în închisoare! Tatăl fostului șef de la Dinamo, care s-a întors în spatele gratiilor după ce a fost condamant definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale, are probleme de sănătate.

Tatăl lui Cristi Borcea are probleme de sănătate

Stere, tatăl lui Cristi Borcea este îngrijit în acest moment de Elena, soția sa, cu care este căsătorit de peste 50 de ani. „Nu mă simt prea bine, la mine s-au strâns și multe. Acum sunt căzut la pat, iau 20 de pastile pe zi. Am trei bypass-uri, ultimul de acum 5 ani, sunt operat de hernie de disc, am artrită, mă chinuie și prostata, ce să mai zic. Dar o să-mi revin eu, nu e problemă, că n-am de ales”, a declarat Stere Borcea.

Întrebat despre revenirea fiului său în spatele gratiilor, bărbatul a declarat: „Eu știu că băiatul meu e puternic și va ieși și mai puternic de acolo. N-am apucat să mă duc să-l văd, că v-am spus, sunt căzut la pat, dar am încredere mare în el că va trece și peste asta. Are o familie tare frumoasă, care îl așteaptă acasă.”

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Vești proaste pentru Cristi Borcea, în închisoare

Cristi Borcea nu a fost bine primit de deținuți în momentul în care s-a întors în închisoare. Aceștia i-au reproșat că nu a vorbit public despre problemele din sistemul penitenciar. Lucru pe care Borcea l-a făcut, de fapt. De ce a fost greu în închisoare? Acolo e altă lume. Noi nu aveam nici duş în cameră, am fost 200 de deţinuţi la 6 duşuri, doar două ore pe zi. Aveam apă caldă de două ori pe săptămână.

Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă şoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un şoc din care sper să-mi revin când mai repede. Va lăsa însă urme adânci. Nu pot să dorm fără 4 medicamente seara. Sunt trecute în fişa mea de penitenciar, nu e un secret. La 5 jumătate dimineaţa spălam culoarele secţiei eu cu Victor, declara fostul șef de la Dinamo în momentul eliberării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×