Ce îi spun pușcăriașii de la Rahova lui Cristi Borcea despre Valentina Pelinel. Reacția fostului șef de la Dinamo

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 13:59
Ce îi spun pușcăriașii de la Rahova lui Cristi Borcea despre Valentina Pelinel. Reacția fostului șef de la Dinamo GALERIE FOTO

Nu a ajuns bine după gratii și Cristi Borcea, fostul șef de la Dinamo, i-a șocat pe gardieni din prima clipă.  Acesta a fost ținta unor glume din partea colegilor săi de detenție, glume ce au vizat-o pe soția acestuia, Valentina Pelinel. Vorbele nu îl pot supăra și la care omul de afaceri dă și răspunsuri amuzante. Potrivit celor de la wowbiz.ro”Deținuții îl întreabă râzând de soția lui, ce mai face, dacă tot cea mai frumoasă femeie din România e… Omul nici nu poate să se supere, sunt doar mișto-uri la trecerea timpului, chiar râde și dă și răspunsuri amuzante”.

Comportamentul fostului șef de la Dinamo este îndeaproape urmărit:  ”A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii! 

Cristi Borcea, rezistă la presiunile colegilor de detenție

Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute, le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unu cel puțin”, au povestit surse din penitenciar.

 

Cristi Borcea, rezistă presiunilor din detenție

28 de milioane de euro este prejudiciul din ultimul dosar al omului de afaceri . Anchetatorii au stabilit că ex-acționarul ”câinilor roșii” s-a asociat cu alţi doi învinuiţi din dosar, Georgică Giurgiucanu şi Emil Dragoş Săvulescu, în societatea comercială „Holiday Club Neptun” SA, și, în mod legal, trebuie să plătească pentru acest lucru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×