Cristi Borcea, pus la zid de colegii de celulă! Ce i s-a reproșat fostului șef de la Dinamo

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 13:44
Cristi Borcea, pus la zid de colegii de celulă! Ce i s-a reproșat fostului șef de la Dinamo GALERIE FOTO
Cristi Borcea are probleme in detentie cu ceilalti detinuti

A ieșit din pușcărie și a uitat să mai spună ce a văzut după gratii, condițiile în care trăiesc deținuții din România! Aceasta este acuzația cu care a fost întâmpinat Cristi Borcea, după ce s-a întors la închisoare pentr a-și ispăși cei cinci ani de detenție primiți în dosarul privatizării plajelor!

Deținuții l-au acuzat pe Cristi Borcea că nu a militat pentru îmbunătățirea situației celor închiși în penitenciare și a ales doar să se trateze peste hotare, fără să se mai gândească la frații săi de suferință.

Cristi Borcea are probleme în detenție cu ceilalți deținuți

Abia revenit la închisoare, după ce a fost condamnat definitiv într-un nou dosar, omul de afaceri Cristian Borcea a găsit o atmosferă ostilă. Închis la Rahova pentru perioada de carantină, Borcea ar fi fost, potrivit unor martori, ținta mai multor jigniri venite din partea altor deținuți.

Cristi Borcea detentie
Detinutii il acuza pe Cristi Borcea ca a uitat ce a patit in inchisoare

Cu toate acestea, acuzațiile deținuților sunt nedrepte. Omul de afaceri a povestit, pentru Antena Stars, că pușcăriile oferă condiții inumane de cazare, cu celule mici în care oamenii trăiesc un adevărat calvar, fiind închiși câte 15 în cameră și folosesc o baie destinată unui număr de peste 200 de persoane.

„A fost foarte greu, au fost ani de sacrificii, nu vreau decât să îmi îmbrăţişez copiii, să îi pup. Au fost nişte ani foarte grei în această perioadă. Trebuie să mergem cel puţin o lună de zile la psihiatrie. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară”, a declarat fostul acţionar al clubului FC Dinamo, în momentul eliberării.

”Dădeam cu bidonul de apă să fugă șoriceii”

„De ce a fost greu în închisoare? Acolo e altă lume. Noi nu aveam nici duş în cameră, am fost 200 de deţinuţi la 6 duşuri, doar două ore pe zi. Aveam apă caldă de două ori pe săptămână.

Când mergeam la baie dădeam cu bidonul de apă să fugă şoriceii. Noroc cu Victor că nu se speria când aruncam cu bidonul. A fost un şoc din care sper să-mi revin când mai repede. Va lăsa însă urme adânci. Nu pot să dorm fără 4 medicamente seara. Sunt trecute în fişa mea de penitenciar, nu e un secret. La 5 jumătate dimineaţa spălam culoarele secţiei eu cu Victor.

Statul român are ură, este incredibil, pe străini îi interesează să recupereze banii. Aşa fac statele din Spania, Italia sau Anglia. Aţi mai văzut pe undeva să se facă închisoare pentru fotbal? Noi am fost primii, cu noi s-a început”, a declarat Cristian Borcea la RTV

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×