Valentina Pelinel, în vizită la Cristi Borcea! Primele imagini, de la penitenciar

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 15:15
Valentina Pelinel, în vizită la Cristi Borcea! Primele imagini, de la penitenciar GALERIE FOTO
Valentina Pelinel a fost în vizită la Cristi Borcea

Valentina Pelinel este plină de durere din cauza condamnării primite de soțul ei, Cristi Borcea. Revenirea lui în spatele gratiilor a devastat-o pe vedetă. Ieri, fostul model a mers la Penitenciarul Rahova, pentru a-l vizita pe Borcea, care se află la închisoare de vinerea trecută.

Astfel, viitoarea mămică a ajuns în parcarea pușcăriei, în jurul orei de 09:40, timp în care șoferul era la portbagaj, pentru a pregăti pachetele pentru vorbitor(VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO). Tot în aceleași momente, își făcea apariția și Patrick Borcea, fiul lui Borcea, care este și partenerul de afaceri al graviduței.

Valentina Pelinel a fost în vizită la Cristi Borcea

Potrivit spynews.ro, Valentina a coborât din mașină, sl-a salutat pe Patrick, apoi s-au îndreptat amândoi spre poarta închisorii. Șoferul fostului model era în urma celor doi, cărând două sacoșe pline cu mâncare și o geantă sport, cu îmbrăcăminte. Cei doi au ieșit din penitenciar în jurul orei 11:25, mult mai triști.

Valentina Pelinel, în vizită la Cristi Borcea! Primele imagini, de la penitenciar
Momentul surprins de fotoreporterii SpyNews, în care cei doi intrau în penitenciar

Vă reamintim că omul de afaceri s-a predat pe 8 februarie, după ce fusese condamnat, cu o seară înainte, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Borcea s-a întors în spatele gratiilor după ce a fost eliberat condiționat, în data de 2 iulie 2018, după condamnarea din ”Dosarul transferurilor”.

Valentina Pelinel, în vizită la Cristi Borcea! Primele imagini, de la penitenciar
Cristi Borcea se află în spatele gratiilor de vinerea trecută

În dosarul retrocedărilor mai sunt condamnați și Radu Mazăre și milionarul Dragoș Săvulescu. Cel din urmă a fost dat în urmărire internațională, după ce polițiștii de la urmăriri vor face mutarea la Curtea de Apel Bucureștiși vor cere judecătorilor să emită pe numele bărbatului un mandat european de arestare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×