Cine este milionarul Săvulescu, urmărit în dosarul în care au fost condamnați Borcea și Mazăre. A fost iubitul Mădălinei Ghenea

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 08:49
Cine este milionarul Săvulescu, urmărit în dosarul în care au fost condamnați Borcea și Mazăre. A fost iubitul Mădălinei Ghenea GALERIE FOTO
Milionarul Dragoș Săvulescu este urmărit în dosarul în care au fost condamnați Borcea și Mazăre

Milionarul Dragoș Săvulescu a fost dat în urmărire generală, în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje în care au fost condamnați Cristi Borcea și Radu Mazăre. Așadar, polițiștii îl caută pe omul de afaceri pentru a-l duce la închisoare, Borcea a ajuns deja după gratii, iar Mazăre se află în Madagascar.

În acest moment, Săvulescu se află pe lista celor mai căutați română, după ce a fost găsit vinovat de complicitate la abuz în serviciu pentru săvârșirea de infracțiuni”, a spus avocatul milionarului, Bogdan Micu.

Milionarul Săvulescu este urmărit în dosarul în care au fost condamnați Borcea și Mazăre

Iar, pentru că pare că oamenii legii i-au pierdut urma, polițiștii de la urmăriri vor face următoarea mutare la Curtea de Apel București, acolo unde le cer judecătorilor să emită pe numele lui Săvulescu un mandat european de arestare, astfel să poată fi urmărit internațional și capturat pentru a-și ispăși pedeapsa.

Cine este milionarul Săvulescu, urmarit în dosarul în care au fost condamnați Borcea și Mazăre. A fost iubitul Mădălinei Ghenea
Milionarul a fost găsit vinovat de complicitate la abuz în serviciu pentru săvârșirea de infracțiuni

Cât despre relația cu Mădălina Ghenea, Dragoș Săvulescu s-a aflat întotdeauna în preajma unor femei frumoase, dat fiind și averea sa impresionantă, estimată la câteva zeci de milioane de euro. Omul de afaceri s-a apropiat de actriță, după ce acesta a divorțat de prima soție, iar relația lor a durat doi ani. „E dificil să treci de la pasiune la prietenie şi din cauza asta de câteva luni a întrerupt orice contact cu ea”, motiva, în februarie 2012, Săvulescu.

Relație cu Ghenea, scandal cu Becali

De asemenea, acesta a fost implicat și într-un scandal cu Gigi Becali. Legăturile celor doi fuseseră strânse cândva, însă, după despărțirea milionarului de soția sa, latifundiarul l-a jignit, iar acesta l-a dat în judecată și a câștigat. „Pe de o parte avem civilizaţia, educaţia, de cealaltă prte sunt manifestările lui Becali”, spunea Dragoș Săvulescu, în septembrie 2012.

Cine este milionarul Săvulescu, urmarit în dosarul în care au fost condamnați Borcea și Mazăre. A fost iubitul Mădălinei Ghenea
Omul de afaceri, alături de soția sa, miss Albania, Angela Martini

Între timp, Săvulescu s-a căsătorit cu miss Albania și a fost condamnat definitiv în dosarul plajelor din Constanța. Însă, în pofida faptului că acum are statut de fugar, iar poliția este pe urmele lui, Săvulescu are suficiente resurse financiare. Recent, primăria Capitalei i-a plătit o primă tranșă din cele 50 de milioane de euro pe care municipalitatea a fost de acord să i le achite în contul parcului Verdi, aflat în sectorul 2, parc pe care l-a câștigat în instanță mama lui. Dacă va fi prins, milionarul va trebui să plătească și 30 de mii de lei cheltuieli judiciare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×