Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată! Imaginile cu ea îți taie răsuflarea

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
27/08/2018, 21:29
Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată! Imaginile cu ea îți taie răsuflarea GALERIE FOTO
Mădălina Ghenea este mai sexy ca niciodată, după ce a devenit mamă

Mădălina Ghenea este mai sexy ca niciodată, mai ales după ce a devenit mamă. Vedeta, recunoscută pentru frumusețea ei, a născut pe data de 5 aprilie 2017, o fetiță, al cărei tată este afaceristul Matei Stratan. Modelul român a postat mai multe imagini pe pagina ei de Instagram, iar fanii sunt în delir. Au și de ce: Mădălina arată din ce în ce mai bine, este extrem de senzuală, iar costumele de baie pe care le poartă lasă la vedere mai mult decât și-ar fi imaginat fanii vreodată.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 30 de ani, are 63 de kilograme și 1,80 metri înălțime, după cum chiar ea a recunoscut. Chiar dacă a fost însărcinată și a devenit mpmica Charlottei, fetița pe care o iubește și o răsfață zilnic, vedeta nu și-a neglijat aspectul fizic.

Mădălina Ghenea pozează sexy, chiar dacă între timp a devenit mamă
Mădălina Ghenea pozează sexy, chiar dacă între timp a devenit mamă

 

Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată

Mădălina Ghenea pare să aibă acum un bust mai generos, nu că nu l-ar fi avut și înainte. Modelul s-a maturizat după ce a născut, însă fanii au recunoscut că trupul ei e fără cusur. Ea a pozat în costume de baie extrem de sexy sau în rochii decoltate, realizând parcă de fiecare dată un pictorial de senzație, fie că poza într-o ședință foto sau nu.

Calitățile fizice ale Mădălinei Ghenea au făcut, de-a lungul timpului, ca o mulțime de bărbați celebri să-i cadă în mreje. Nu putem să nu îl amintim aici pe Gerard Butler, cu care a fost la un pas de a se căsători.

Mădălina Ghenea va prezenta Cerbul de Aur

Începând cu data de 29 august, va începe festivalul Cerbul de Aur, al cărui prezentatori vor fi Mădălina Ghenea și și actorul italian Gabriel Garko, în vârstă de 46 de ani. Marele eveniment care se va organiza la Brașov  îi va avea drept gazdă pe cei doi, care au mai prezentat și ediția din 2016 a festivalului Sanremo.

Actorul Gabriel Garko este un real sex simbol în Italia, iar alăturarea cu Mădălina Ghenea vor face cu siguranță deliciul publicului. Festivalul Internațional Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de Televiziunea Română. În prima zi a evenimentului, se va organiza o gală aniversară, la care vor participa premianții celorlalte ediții. În următoarele seri, însă, spectatorii și telespectatorii vor avea ocazia să urmărească un concurs clasic de muzică. Gala de premiere a fost programată penrtru ultima seară a festivalului, și de această dată fiind prezenți artiști de renume care vor susține recitaluri.

Mădălina Ghenea, tensiuni cu tatăl copilului

Relația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu a fost una lipsită de situații încordate. Cei doi au trecut prin momente mai puțin plăcute și chiar s-au despărțit, după ce au devenit părinți. Se pare însă că norii negri au trecut, iar Mădălina și Matei sunt mai fericiți ca niciodată.

Acum câteva săptămâni, milionarul a dus-o pe iubita lui într-o vacanță de neuitat și a făcut-o să uite episoadele în care amândoi au fost copleșiți de noul statut de părinte. Mai trebuie menționat că, de fiecare dată când au fost surprinși împreună, Matei Stratan s-a dovedit a fi un adevărat gentelman cu partenera sa de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×