Marele regret al lui Cristi Borcea, după ce a ajuns din nou la închisoare! De ce se plânge soţul Valentinei Pelinel

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
09/02/2019, 20:41
Marele regret al lui Cristi Borcea, după ce a ajuns din nou la închisoare! De ce se plânge soţul Valentinei Pelinel GALERIE FOTO
Marele regret al lui Cristi Borcea, după ce a ajuns din nou la închisoare! De ce se plânge soţul Valentinei Pelinel

Cristi Borcea a ajuns din nou la închisoare. Omul de afaceri are un mare regret acum că a ajuns din nou după gratii. Cristi Borcea este supărat că a lăsat-o singură pe Valentina Pelinel, tocmai acum când soția sa se pregătește să aducă pe lume două fetițe gemene. Nașterea va avea loc în aproximativ o lună de zile.

Cristi Borcea a avut ceva mai mult de patru ani petrecuți după gratii. „Au fost patru ani şi trei luni de sacrificii. După această perioadă, o să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie, pentru că să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Patru ani şi trei luni… chiar dacă par neschimbat în exterior, în interior trăiesc multe frământări”, a spus Cristi Borcea la ieșirea sa din închisoarea de la Jilava, pe data de 2 iulie 2018.

Cristi Borcea are un mare regret după ce a ajuns din nou la închisoare. “E greu departe de copii, le simţi lipsa.”

Cristi Borcea are un singur regret, acum după ce a ajuns din nou în spatele gratiilor. Soțul Valentinei Pelinei va resimți din plin afecțiunea celor mic.“E greu departe de copii, le simţi lipsa.”, s-a plâns Cristi Borcea în momentul când s-a predat la penitenciarul de la Rahova. Acolo Cristi Borcea va sta 21 de zile când durează analizele și efectuarea dosarului după care se analizează în comisia de stabilire a regimului de executare.

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și fiul lor, Milan

Cristi Borcea a lăsat-o pe Valentina Pelinel, tocmai când aceasta avea mai mare nevoie de el. După 7 luni în libertate, Cristi Borcea a ajuns din nou după gratii după ce a fost condamnat acum în dosarul retrocedărilor alături de Radu Mazăre. Omul de afaceri a apucat însă pe ultima sută de metri să aranjeze totul pentru ca nașterea Valentinei Pelinel să aibă loc la una dintre cele mai bune clinici din București. Acolo actuala soție a lui Cristi Borcea va primi se pare și ajutorul fostei soții, Mihaela. „Începi să apreciezi mult mai mult oamenii de lângă tine, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele acestea grele şi să apreciezi mai mul fiecare zi, parcă trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima”, a spus Borcea la eliberarea sa anul trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×