Valentina Pelinel, declarație de dragoste pentru Cristi Borcea, înainte de aflarea sentinței

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/02/2019, 11:34
Valentina Pelinel, declarație de dragoste pentru Cristi Borcea, înainte de aflarea sentinței
Valentina va naște din nu fără Cristi Borcea

Cristi Borcea, declarație de dragoste de la Valentina Pelinel, înainte de a se întoarce după gratii. Fostul finanțator al clubului Dinamo va trebui să execute o pedeapsă definitivă de 5 ani, sentință dictată de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri ș plaje din Mamaia și Constața.  Soția sa, Valentina Pelinel, este însărcinată în 9 luni, urmând să dea naștere unei perechi de gemeni.

Borcea va rata astfel din nou momentul venirii pe lume a copiilor săi. Fostul patron al „câinilor roșii” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valentina Pelinel. Cei doi se iubesc de peste 5 ani, s-au cununat religios pe 29 septembrie 2018, au împreună un băiețel de doi ani și așteaptă alte două fetițe. În cele 7 luni pe care Cristi Borcea le-a petrecut în libertate, cei doi ai fost aproape nedespărțiți, semn că formează un cuplu fericit. Joi seara însă, Cristi Borcea a aflat că a fost condamnat din nou,iar vestea a căzut ca un trăznet.

Valentina Pelinel, declarație de dragoste pentru Cristi Borcea

În urmă cu 3 săptămâni, Valentina Pelinel îi transmitea lui Cristi Borcea un mesaj prin care îi spunea că îi va fi alături la bine și la greu, indiferent ce s-ar întâmpla. Probabil, cei doi se așteptau la o sentință nemiloasă în dosarul în care fostul patron de la Dinamo a fost judecat alături de Radu Mazăre.

”Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a-l iubi, il respect si admir”, a fost mesajul pe care Valentina i l-a adresat soțului ei, pe 16 ianuarie.

Valentina Pelinel va naște din nou fără Cristi Borcea

În iunie 2016, Valentina Pelinel a adus pe lume un băiețel, într-o clinică privată din Capitală, perioadă în care Borcea se afla după gratii, ispășind  pedeapsa primită în dosarul transferurilor. După noua condamnare dictată recent de judecători, Valentina Pelinel va fi din nou nevoită să nască în absența soțului său. Cu toate acestea, frumoasa blondină s-a împîcat cu Mihaela Borcea și este de așteptat ca fosta soție a dinamovistului să o ajute cu nașterea.  În dosarul retrocedărilor, Cristi Borcea este acuzat că a adus grave prejudicii atât statului român, cât și municipiului Constanța. Mai concret, este vorba despre aproximativ 28 milioane de euro.

Valentina Pelinel, alături de soțul său, după noua condamnare
Valentina Pelinel, alături de soțul său, după noua condamnare

Potrivit anchetatorilor, Cristi Borcea s-ar fi asociat cu Georgică Giurcanu și Emil Săvulescu, ambii înculpați în același sar, intrând astfel ilegal în posesia unor drepturi succesoriale aparținând unor persoane în vârstă, pe numele său, Ivonne Aline Buzescu-Movilă.   Pe lângă pedeapsa de 5 ani cu executare, instanța a dispus ca Borcea să achite și un prejudiciu în valoare de aproape un milion de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×