Adevărata legătură dintre Borcea și Pelinel! Cât vor mai rezista împreună

Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 19:25
Adevărata legătură dintre Borcea și Pelinel! Cât vor mai rezista împreună GALERIE FOTO

Adevărata legătură dintre Cristian Borcea (49 de ani) și Valentina Pelinel (38 de ani)! Cât vor mai rezista cei doi împreună? Gurile rele îi „despărțeau” de mult timp, însă aceștia au rezistat, iar milionarul declara că Valentina este femeia lângă care vrea să îmbătrânească.

Numerologul Andreas Stavarache a făcut o analiză pe data de naștere și a numelor celor doi, potrivit Click!.  În urma acesteia reiese că Valentina și Borcea se află sub frecvența cifrei 8, care este considerată cea a banilor, puterii și a abundenței.

Ce îi leagă, de fapt, pe Borcea și Pelinel

Valentina Pelinel, Cristian Borcea și Milan, fiul lor
Valentina Pelinel, Cristian Borcea și Milan, fiul lor
Numerologul consideră că Valentina Pelinel și Cristian Borcea sunt suflete pereche, deoarece ambii se află sub frecvența numărului 8, care spune multe despre cei doi. Valentina Pelinel s-a născut înainte de termen, la 8 luni, cifra simbolizează infinitul, iar aceasta i s-a arătat în mod obsesiv în viața sa, dar și a bărbatului de lângă ea care îi va dărui două fetițe gemene.

„Viaţa Valentinei Pelinel şi a lui Cristian Borcea este aşezată pe frecvenţa cifrei 8, considerată în numerologie cifra puterii, a banilor şi a abundenţei. Cei care sunt înconjuraţi de această cifră experimentează puterea socială şi financiară. Şi în familie lucrurile stau bine. Valentina Pelinel (născută la 8 decembrie) şi Cristian Borcea ( 17 ianuarie, 1+7) sunt foarte atraşi unul de celălalt şi formează un cuplu foarte puternic. Pot spune că sunt suflete pereche. Chiar dacă au avut urcuşuri şi coborâşuri, ei se iubesc şi se înţeleg unul pe altul. El are cifra de destin 8, iar ea, 2.

Amândoi au pe nume cifra 8, iar ziua de naştere este direct guvernată de cifra 8. Cei guvernaţi de cifra 8 au puterea să treacă şi să lupte cu toate armele pentru a câştiga în orice. Hartea valentinei îmi arată că ea are un mare potenţial. Ea este cheie lui către o viaţă împlinită. Este Zâna cea bună în această relaţie. Din punct de vedere energetic, echilibrează viaţa celorlalţi. Valentina aduce echilibru şi prosperitate în viaţa bărbatului de lângă ea”, a completat numerologul Andreas  Stavarache pentru Click!

  • Milan Cristian, băiețelul său și al lui Borcea, a venit pe lume la 8 iunie. Acesta s-a născut la ora 15:56, care adunate împreună însumează cifra 8.
  • Valentina Pelinel s-a născut la 8 luni, pe 8.12.1980
  • Cifra destinului lui Cristi Borcea este 8 (se obține adunând toate cifrele care compun data de naștere. În cazul lui Borcea, 17.01.1970, 1+7+0+1+1+9+7+0=26=8)
  • Valentina are 1,8 metri
  • Numele Cristian are 8 litere. Cristian îl cheamă pe copil şi pe Borcea
  • Vârsta la care Valentina a devenit mămică este 35. Cifrele adunate dau numărul 8
  • Are două numere de telefon. La primul, dacă adunăm cifrele, obținem 8. Al doilea număr de telefon conține de mai mult de 5 ori cifra 8

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×