Gigi Becali le-a caracterizat pe femeile din viața lui Cristi Borcea: „Valentina Pelinel este blestemul”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 12:25
Gigi Becali le-a caracterizat pe femeile din viața lui Cristi Borcea: „Valentina Pelinel este blestemul”
Gigi Becali, patronul FCSB, le-a caracterizat dur pe femeile care au ajuns la inima lui Cristi Borcea de-a lungul timpului.

Gigi Becali le-a caracterizat pe toate femeile care au ajuns la inima lui Cristi Borcea. Omul de afaceri este bine cunoscut și prin cele mai controversate povești de iubire. Gigi Becali i-a fost naș la căsătoria cu Alina Vidican, după finele mariajului, relația dintre cei doi s-a cam răcit.

Borcea i-a cerut lui Becali să-i fie naș și la cununia acestuia cu Valentina Pelinel, însă a refuzat pe tema credinței. Patronul clubului FCSB a afirmat faptul că taina căsătoriei este atât de importantă și prin faptul că este unică, iar Cristi Borcea a mai făcut pasul important de câteva ori.

Gigi Becali le-a caracterizat exigent pe femeile din viața lui Borcea!

Gigi Becali le-a caracterizat exigent pe toate femeile care au fost într-o relație cu Cristi Borcea. „Prima soţie a lui Borcea a fost darul, a doua (n.r Alina) mila pentru că lui Dumnezeu i-a fost milă de el şi i-a dat-o pe Alina. A treia (n.r. Valentina Pelinel) este blestemul. Când se certa cu Alina eram de partea ei. Eu am insistat ca el să se împace cu Mihaela, la un moment dat era 100% înapoi cu Mihaela, dar m-am trezit că s-a dus în Timişoara la Alina…”, a spus patronul FCSB.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea
Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Cu toate acestea, deși des în vizorul presei și criticați, aceștia continuă să-și trăiască povestea de iubire din ce în ce mai intens. „Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul şi iubirea învinge.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea
Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!”, a fost mesajul Valentinei Pelinel, atașat la o fotografie cu Cristi Borcea și Milan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×