Prima CEARTĂ monstruoasă între Pelinel şi Borcea! „Nu vreau un viitor împreună cu tine!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/01/2016, 19:07
Prima CEARTĂ monstruoasă între Pelinel şi Borcea! „Nu vreau un viitor împreună cu tine!” GALERIE FOTO

CANCAN a aflat ca Valentina Pelinel si Borcea vorbesc zilnic la telefon, caci fostul sef de la Dinamo se preocupa de sarcina modelului, mai ales ca urmeaza sa-i aduca pe lume cel de-al saptelea mostenitor. Chiar si asa, cei doi avut primele altercatii.

Valentina Pelinel si-a exprimat dorinta de a-si creste copilul departe de ochii lumii, dar si singura, caci nu are de gand sa devina sotia lui Borcea, avand in vedere situatia in care acesta se afla. Acest lucru i-a fost comunicat si fostului sef de la Dinamo, care nu vrea sa renunte la model.

CANCAN.ro a aflat ca Borcea vrea sa-si pastreze relatia cu Pelinel, dar si cu Alina, pe care o iubeste la fel de mult. Asadar, pentru ca nu accepta aceasta situatie, Pelinel il va lasa pe Borcea sa-si vada copilul, sa il recunoasca, insa ca ei doi sa aiba o relatie ca sot si sotie sunt slabe sanse, pentru ca blonda nu vrea sa se bage in mariajul pe care omul de afaceri il are deja.

„Borcea ii promite ca o ia de nevasta, insa dupa tot show-ul de la TV, Valentina nu mai vrea nimic. Isi doreste sa-si creasca baiatul, vrea sa fie linistita si sa nu aiba probleme. Ea spune ca nu vrea sa desparta pe nimeni.”, au declarat surse de incredere, pentru CANCAN.ro.

Valentina Pelinel este insarcinta in patru luni cu afaceristul Cristi Borcea, care se afla dupa gratii. Fostul sef de la Dinamo mai are doi copii cu Alina Borcea si altii trei cu Mihaela, prima sotie.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×