Valentina Pelinel, mesaj emoționant de ziua lui Cristi Borcea: „Viaţa bate filmul”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 09:29
Valentina Pelinel, mesaj emoționant de ziua lui Cristi Borcea: „Viaţa bate filmul” GALERIE FOTO
Valentina Pelinel a postat un mesaj emoționat de ziua lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit că este însărcină cu gemeni pe când se afla în al doilea trimestru de sarcină, iar de atunci nu se sfiește să pozeze în fel și chip punându-și în prim-plan burtica de gravidă. Iar, cum fericirea nu îi mai încape în suflat, a decis să posteze un mesaj emoționant, plin de bucuria întâmplărilor pe care le trăiește acum. Textul îi este dedicat soțului său, Cristi Borcea, drept cadou pentru ziua lui.

”Unul lângă altul, față în față, mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viața bate filmul și iubirea învinge. Iubitul meu, soțul meu, tatăl copiilor mei, partenerul și prietenul meu, toți în același om, pe care l-am ales și pe care înainte de a-l iubi, îl respect și admir. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris fostul model, pe un cont de socializare.

Valentina Pelinel a postat un mesaj emoționant de ziua lui Cristi Borcea

Cât despre sarcina sa, aceasta decurge bine, chiar dacă, acum puțină vreme, Valentina Pelinel declara că față de sarcina cu Milan, primul copil l său cu Cristi Borcea, sunt mari diferențe. ”Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, nici acum nu e extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri.

Valentina Pelinel, mesaj emoționant de ziua lui Cristi Borcea:
”Uneori, viața bate filmul și iubirea învinge”

Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan… din câte am auzit ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să fiu binecuvântată. (…). Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima sută cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni”, a declarat, la acel moment, Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, mesaj emoționant de ziua lui Cristi Borcea:
În urmă cu aproximativ trei ani, vedeta anunța că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Borcea

În urmă cu aproximativ trei ani, vedeta anunța că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Borcea, lucru care a fost confirmat la scurt timp de la naștere de către fotomodel. Astfel, Valentina Pelinel a devenit mămică pe data de 8 iunie 2016, iar fiul său duce mai departe numele tatălui său, Milan Cristian. Fiul lor este cel de-al șaptelea copil al lui Borcea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×