Momente de groază pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Milan, la un pas să cadă victimă unui accident! VIDEO

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
30/12/2018, 10:46
Momente de groază pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Milan, la un pas să cadă victimă unui accident! VIDEO GALERIE FOTO
Cristi Borcea a tras o spaimă teribilă când fiul său Milan a fugit în fața unei mașini

Cristi Borcea a trecut prin momente de groază în vacanța de Sărbători. Omul de afaceri și soția sa Valentina Pelinel s-au speriat teribil când fiul lor cel mic, Milan, a fost la un pas să fie călcat de o maşină, chiar sub privirile părinţilor. Cristi Borcea a fost foarte speriat, după cel mic plecat în mare viteză de lângă el direct pe stradă. Fostul conducător de la Dinamo a luat-o la fugă țipând după cel mic.

Din fericire pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel, cei doi s-au ales doar cu o spaimă teribilă. Fiul lor Milan nu a pățit nimic. Asta și pentru că în zona respectivă mașinile circulau cu viteză foarte mică, traficul fiind destul de aglomerat la Brașov, acolo unde cuplul își petrecere vacanța de Sărbători.

Momente de groază pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel! Fiul lor, Milan a fugit pe stradă în fața unei mașini!

Incidentul în care fiul lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel a fost la un pas să fie călcat de o mașină s-a produs atunci când potentul om de afaceri l-a lăsat pe cel mic din brațe. Cum l-a pus jos, încântat de peisaj și de aglomerația din Brașov, Milan în vârstă de 2 ani și jumătate a rupt-o la fugă pe stradă. Cristi Borcea a sprintat și el după cel mic, îngrozit. „Unde fugi! Vino-ncoa! Vino-ncoa!”, a urlat Cristi Borcea alergând după fiul său Milan.

După ce s-a ales cu spaima teribilă, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au avut parte și de distracție. Cei doi s-au plimbat la Brașov cu trăsura trasă de cai. Cristi Borcea a făcut chiar și pe birjarul, semn că sperietura trasă de fiul său nu l-a afectat așa de tare. Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel este însărcinată din nou, așa că micuțul Milan va avea anul viitor două surori gemene, mama sa urmând să nască în această primăvară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×