Cristi Borcea și soția, mai fericiți ca niciodată! Cum arată Valentina Pelinel însărcinată cu gemeni FOTO

Maria Cristina   
în Stiri mondene
27/11/2018, 11:17
Cristi Borcea și soția, mai fericiți ca niciodată! Cum arată Valentina Pelinel însărcinată cu gemeni FOTO GALERIE FOTO

Cristian Borcea și mai tânăra lui soție, Valentina Pelinel, sunt mai fericiți ca niciodată. Pelinel este însărcinată cu gemeni, iar Borcea este în culmea fericirii. Cei doi trăiesc o frumoasă și tumultoasă poveste de dragoste.

Valentina Pelinel și Cristian Borcea au împreună un băiețel, pe Milan. Cei doi vor deveni din nou părinți, iar surpriza cea mare a fost când au aflat că vor avea gemeni. Cristian Borcea mai are trei copii din căsătoria cu Mihaela Borcea – Patrik (20) și o pereche de gemeni, Antonia și Angelo (14).

Cristi Borcea…de 9 ori tată!

Cristian Borcea are 7 copii, plus încă doi pe drum. Prima soție i-a dăruit trei copii, cea de-a doua, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Fostul patron al lui Dinamo a mai avut o relație cu avocata Simona Voiculescu, care i-a oferit și ea o fetițp, Carolyn (11 ani). Mezinul familiei este Milan, băiețelul pe care-l are cu Valentina Pelinel.

Cristian Borcea a făcut doi copii din închisoare. În 2014, Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare. El a fost eliberat pe 2 iulie 2018, iar în tot acest timp nu a stat degeaba. După un an de pușcărie, Alina Vidican, soția lui pe vremea aceea, aducea pe lume o fetiță, cel de-al doilea copil al lor. În iunie 2016, în al doilea an de pușcărie, vizitele lui Pelinel la penitenciar au dat roade și a dat naștere unui băiețel, Milan.

Valentina Pelinel radiază alături de soțul său, Cristian Borcea
Valentina Pelinel radiază alături de soțul său, Cristian Borcea

 

Velentina Pelinel, însărcinată cu gemeni

Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară cu gemeni. Frumoasa blondină arată extraordinar, iar burtica ei a început să fie extrem de vizibilă. Valentina nu se ascunde în haine largi, ci preferă să își etaleze noua siluetă în haine mulate, care lasă la vedere „dovada” iubirii ei față de Borcea.

„Dacă nu aş fi avut familia, şi în primul rând pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam. Este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina. Au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire, nu se putea fără iubire şi sacrificii, sau sacrificii fără iubire. Îi îmbrăţişez pe copii după patru ani şi trei luni, ani foarte, foarte grei”, declara Cristi Borcea la eliberarea din penitenciar.

„După această perioadă trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie. Trebuie să iau ceva medicamente pentru problemele pe care le am. Începi să apreciezi tot mai mult oamenii de lângă tine, oamenii care ţi-au fost aproape în această perioadă. Voi merge la doctor, voi face teste. Să nu credeţi că a fost uşor şi că nu lasă urme aceşti patru ani. În interior au fost multe frământări”, a mai declarat Cristi Borcea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×