Valentina Pelinel, în rochie de mireasă! Detaliul care a atras atenția tuturor

Sandra Popescu   
în Poze haioase
01/10/2018, 09:16
Valentina Pelinel, în  rochie de mireasă! Detaliul care a atras atenția tuturor GALERIE FOTO
Valentina Pelinel a purtat la local o rochie de mireasă mai lejeră, care i-a lăsat picioarele l a vedere

Primele imagini cu Valentina Pelinel în rochie de mireasă au ajuns mai târziu în România, având în vedere că evenimentul s-a petrecut departe de țară și de ochii celor curioși. Așa se face că acum, după ce diva blondă a făcut publice primele fotografii de la nunta ei cu Cristi Borcea, oamenii su analizat imediat tot ceea ce a venit de peste hotare, legat de marele eveniment.Valentina Pelinel a avut nu una, ci două rochii de mireasă, iar ținutele au atras fără doar și poate privirile tuturor. Nu departe au fost nici domnișoarele de onoare, care au purtat rochii în culoarea preferată a miresei: roșu.

Valentina Pelinel a purtat două rochii de mireasă
Valentina Pelinel a purtat două rochii de mireasă

Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a venit după 5 ani în care cei doi au așteptat să își poată uni destinele. După ce i-a dăruit un băiețel fostului acționar de la Dinamo, modelul este însărcinată acum cu gemeni și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Valentina Pelinel a strălucit în rochia de mireasă

Valentina Pelinel a purtat la nunta ei cu Cristi Borcea, organizată la Budapesta, duminică, 30 septembrie, două rochii de mireasă, semnate de un designer pe care l-a avut alături de ea la nuntă. La ceremonia religioasă, Valentina Pelinel a optat pentru o rochie lungă, simplă, cu broderie, care i-a pus în evidență silueta, fără însă a-i scoate în evidență sarcina deja vizibilă.

Pe lângă Valentina Pelinel, care a strălucit în rochia de mireasă, cele 8 domnișoare de onoare au furat privirile tuturor
Pe lângă Valentina Pelinel, care a strălucit în rochia de mireasă, cele 8 domnișoare de onoare au furat privirile tuturor

Cea de-a doua rochie, pe care mireasa a îmbrăcat-o la local, a fost ceva mai lejeră, lăsându-i picioarele la vedere. Mireasa a fost asistată întreaga zi de cele 8 domnișoare de onoare care au purtat ținute de un roșu aprins, astfel încât a fost impozibil să treacă neobservate. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din capitala vecină, iar invitații au fost cazați în condiții excelente la un hotel de renume. Valentina Pelinel a avut grijă ca toate detaliile nunții să fie respectate în tocmai, de la rochia de mireasă până la torul impresionant care a încheiat seara.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×