Valentina Pelinel, cele mai frumoase poze din cariera sa de model

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/09/2018, 15:08
Valentina Pelinel, cele mai frumoase poze din cariera sa de model GALERIE FOTO
Valentina Pelinel, cele mai frumoase poze din cariera sa de model

Valentine Pelinel nu a arătat mereu așa, cel puțin asta se vede în unele poze de pe vrea când activa în domeniul modei. Deși nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la medicii esteticieni, pozele din tinerețea Valentinei arată altceva. Blondina nu avea în trecut buzele atât de cărnoase și nici sânii așa de voluptoși. Pe când avea doar 21 de ani a pozat în lenjerie pentru o publicație, unde se vede clar că există diferențe între cea de atunci și cea de acum.

Fostul model avea pomeții mai puțin proeminenți, buzele destul de subțiri și sânii mici. Vedeta și-a pus silicoane în SUA, o operație care pe vremea aceea a costat nu mai puțin de 6.000 de euro. La buze și-a pus o bentiță de silicon, care se mai numește și „viermișor”, procedură ireversibilă.  Aceasta a costat 2.000 de euro, iar alți 7.000 i-a investit în fațete dentare.

Valentina Pelinel, poze din cariera de model

Cu toate că imaginea Valentinei Pelinel s-a schimbat ceva de la prima apariție, aceasta a rămas o femeie frumoasă. Pe lângă toate lucrurile pe care le-a schimbat la nivelul feței dar și al bustului, gurile rele spun că modelul ar avea și un lifting la sprâncene, dar și la pomeții care par destul de modificați. Niciuna dintre ajustările aduse nu au fost recunoscute de Valentina Pelinel.

 Momentan Valentina Pelinel este pentru a doua oară însărcinată cu omul de afaceri Cristi Borcea. Fostul model i-a dăruit un băiețel, iar acum este însărcinată cu două fetițe gemene.   Blonda s-a căsătorit civil cu fostul șef al clubului de fotbal Dinamo pe 12 septembrie, iar pe 28 urmează să plece spre Budapesta, locul în care au ales să-și țină cununia religioasă. Nașii proaspeților căsătoriți le vor fi Irina Nicolae, forstă membră a trupei ASIA și soțul acesteia, Marius Vizer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×